Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upao u kadar

Večernji gaf na Novoj TV: umjesto turske serije pojavio se zbunjeni Petar Pereža

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/5
03.03.2022.
u 09:12

Dok se emitirao reklamni blok, na ekranu se pojavio voditelj Vijesti Nove TV koji je pomalo zbunjeno kazao: "Još od početka rata nisi radio ovo", a zatim je dodao: "Tako reci."

Gledatelji Nove TV sinoć su se iznenadili kad se usred emitiranja turske serije "Nevjera" odjednom u kadru pojavio Petar Pereža (42). Naime, dok se emitirao reklamni blok, na ekranu se pojavio voditelj Vijesti Nove TV koji je pomalo zbunjeno kazao: "Još od početka rata nisi radio ovo", a zatim je dodao: "Tako reci." 

Iza Perežinih leđa mogli smo vidjeti natpis "Večernje vijesti", pa se vjerojatno radilo o tome da je Petar snimao najavu za Vijesti, a tehničkom pogreškom ta je najava otišla uživo u program. 

Pereža je prošle godine u intervjuu za Večernji list govorio o tome kako se snalazi sa stresom na poslu. 

– Uvijek postoji trema i stres jer je neizvjesno hoće li sve proći u redu. Sve ide uživo, ali vjerujte mi, prošli smo sve moguće crne scenarije koji se mogu dogoditi, osim padanja reflektora izravno na glavu. To se valjda neće ni dogoditi, haha – kazao je tada voditelj i dodao kako gleda na pogreške. 

– Kada nešto zabrljam ili zafrfljam – ne trebam ni gledati jer već znam da nije bilo dobro. Prostora za napredak uvijek ima, pogotovo na energetskoj razini. Ali ovako iz čista mira da si tražim greške, nisam takav mazohist, ha-ha – rekao je Pereža. 

VIDEO:  Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure – plagijat

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PU
Pup
15:32 03.03.2022.

srpska posla na srpskoj televiziji ..

ŽZ
Željeznički (Zeleni) most u ZG
13:05 03.03.2022.

Lud, zbunjen, normalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije