Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 cent u seriji

Već danas se navucite na seriju Moć

Power
Foto: © 2015 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved
1/12
08.04.2016.
u 15:28

Kontroverzni reper 50 Cent dobar je u hip hopu, još prije petnaestak godina poharao je američku glazbenu industriju, a sada je talent odlučio okušati i na malim ekranima

Serija Moć (Power) koju već danas ekskluzivno možemo gledati na Pickboxu donekle je i inspirirana burnim životom 50 Centa. Osim sporedne uloge u seriji, 50 Cent se može pohvaliti da drži i producentsku palicu serije čije epizode u prosjeku gleda i više od 6 milijuna ljudi.

Foto: © 2015 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved

Bijeg od kriminala

Kada bismo morali seriju Moć opisati u nekoliko riječi, rekli bismo da je to serija na koju se čovjek lako navuče. Još u prvoj epizodi upoznajemo se s Ghostom, čovjekom koji je bogatstvo stekao u poslu preprodaje droge, no u trenutku kada je otvorio noćni klub i počeo zarađivati legalno, poželio se izvući iz svijeta kriminala. To naravno nije jednostavno, kao što se ni samom 50 Centu nije bilo lako maknuti s ulice te je pred bakinom kućom primio 9 metaka. 50 Cent se nekako izvukao, no Ghost ima obitelj na koju će morati posebno paziti. Ghost nije prvi visokobudžetni kriminalac (sjetimo se Kuma) koji se želi povući iz igre, ali gubitak je gotovo uvijek prevelik.

Foto: © 2015 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved

Narkokralj koji je dobar u duši

U seriji Moć drame ima taman koliko treba. Da uzbuđeno navijate za svoga junaka (ili antijunaka), ali da se ne nervirate previše. Sa svojom ulogom Ghosta, glumac Omari Hardwick postao je jedno od najomiljenijih lica s TV ekrana. Lik koji ima svoje pozitivne i negativne strane, koji se ne boji pokazati slabosti i unutarnja previranja, postao nam je drag baš zato što je utjelovljenje čovjeka sa svim svojim ljudskim manama. Osim toga, čini se da je i sam 50 Cent oduševljen Hardwickovim utjelovljenjem narkokralja koji je zapravo dobrica.

„Omari je toliko talentiran da ga samo želite gledati kako radi. Na trenutke savjetuje čitavu ekipu. Odmaknut će se i reći: Pokušajmo ovu scenu ovako. Pokušajmo snimiti scenu, ali s potpuno drukčijom energijom“, tumači 50 Cent.

Ghost je pametniji od Heisenberga

Sigurno se svi sjećate Waltera Whitea aka Heisenberga kojemu nije bilo ravnog u biznisu s drogom. Naravno, Ghost nije lud kao Heisenberg i nikada mu ne bi palo na pamet da pobije toliko ljudi, ali briljantan je strateg koji zna svoje neprijatelje držati na uzdi. Štoviše, njegova glavna antagonistica Angela Valdes (Lela Loren) koja radi u odjelu za narkotike, ludo je zaljubljena u njega. Kako bi drame bilo još više, Ghost osim ljubavnice ima još jednu ženu u životu, a to je njegova supruga Tasha (Naturi Naughton). Sa svakom epizodom u igri je malo više rizika i opasnosti, ali i znatno više uzbuđenja.

Sve epizode Moći gledajte na Pickboxu i uživajte u seriji koja je dobila super ocjene od publike i kritike.

Pretplatite se na Premium i Pickbox paket na godinu dana za samo 65 kn mjesečno i pratite najnovije serije na Pickboxu. Vrijeme do nove epizode omiljene serije skratite si čitanjem Premium sadržaja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije