Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Big Brother

Vasićima prekipjelo: Napali Steffani i Ervina zbog intimnih odnosa pred drugim stanarima

Iako su svi stanari u dvorištu komentirali kako su Steffani i Ervin besramni i nemaju obzira prema drugima, Rada je prva iznijela paru u lice što im ide
05. listopada 2015. u 12:25 3 komentara 17847 prikaza
Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/7

Nakon što su stanari pobjegli iz BB spavaonice jer je BB par proveo još jednu strastvenu noć ispod pokrivača, bračni par Vasić se pri povratku nije libio reći Steffani i Ervinu da se smire barem dok su ostali stanari u sobi.

Iako su svi stanari u dvorištu komentirali kako su Steffani i Ervin besramni i nemaju obzira prema drugima, Rada je prva iznijela paru u lice što im ide, a podržali su je ostali stanari. Predložila im je da čekaju dok se svi uspavaju ili odu iz spavaonice, a ne da ostali čekaju dok oni završe pa tek onda idu na spavanje.

Rada je zahtijevala poštovanje te rekla da ne želi slušati njihove zvukove, jer ipak je tu s djecom. Steffani u početku nije bilo jasno zašto se Rada okomila na nju, ali se bez obzira ispričala.
Pritom se u svađu uključio Rade koji je sugerirao izvanredno izbacivanje BB para iz Kuće jer nikome ne daju spavati.

Nije poštedio Steffani pa joj je rekao da je luda i da je treba biti sram jer je toliko ljudi gleda. Ona se potom ponovno ispričala i rekla da se to neće ponoviti.

Hoće li se Steffani i Ervin držati obećanja i da li su Radine prijetnje bile djelotvorne, gledatelji će saznati, vjerojatno već večeras od 21.10 sati na RTL-u.

>>Stanarke kuće ne podnose Gorana, Barbara će 'puknuti' na njega

>>Zoricu razbjesnio Big Brother - Skoro napustila kuću

Dino Rađa
'NEMOJ DA TI PUNE GLAVU'
Dino Rađa: Obišao sam Auschwitz, Bleiburg, Jasenovac, Ovčaru i nije mi jasno...
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“