Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestašni stanari

Vasićima prekipjelo: Napali Steffani i Ervina zbog intimnih odnosa pred drugim stanarima

Big Brother
Foto: RTL/Screenshot
1/7
05.10.2015.
u 12:25

Iako su svi stanari u dvorištu komentirali kako su Steffani i Ervin besramni i nemaju obzira prema drugima, Rada je prva iznijela paru u lice što im ide

Nakon što su stanari pobjegli iz BB spavaonice jer je BB par proveo još jednu strastvenu noć ispod pokrivača, bračni par Vasić se pri povratku nije libio reći Steffani i Ervinu da se smire barem dok su ostali stanari u sobi.

Iako su svi stanari u dvorištu komentirali kako su Steffani i Ervin besramni i nemaju obzira prema drugima, Rada je prva iznijela paru u lice što im ide, a podržali su je ostali stanari. Predložila im je da čekaju dok se svi uspavaju ili odu iz spavaonice, a ne da ostali čekaju dok oni završe pa tek onda idu na spavanje.

Rada je zahtijevala poštovanje te rekla da ne želi slušati njihove zvukove, jer ipak je tu s djecom. Steffani u početku nije bilo jasno zašto se Rada okomila na nju, ali se bez obzira ispričala.
Pritom se u svađu uključio Rade koji je sugerirao izvanredno izbacivanje BB para iz Kuće jer nikome ne daju spavati.

Nije poštedio Steffani pa joj je rekao da je luda i da je treba biti sram jer je toliko ljudi gleda. Ona se potom ponovno ispričala i rekla da se to neće ponoviti.

Hoće li se Steffani i Ervin držati obećanja i da li su Radine prijetnje bile djelotvorne, gledatelji će saznati, vjerojatno već večeras od 21.10 sati na RTL-u.

>>Stanarke kuće ne podnose Gorana, Barbara će 'puknuti' na njega

>>Zoricu razbjesnio Big Brother - Skoro napustila kuću

Komentara 3

MI
mirrr
15:33 05.10.2015.

sodoma i gomora

MA
manuutd
18:28 05.10.2015.

Splitska straca

SL
stalno lazu
11:17 06.10.2015.

Bb kuća kao bivša Jugoslavija. Svima sve smeta. A ovi vas ići imaju pogled koji umara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije