Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Tužna Vanja nakon ispadanja: 'Natjecatelji su bili nehumani'

Vanja Žikić
Foto: RTL
1/2
28.09.2018.
u 07:00

– Nisam očekivala da ću ispasti prva. Presudilo je to što je Miro imao najlošiji rezultat pa je on manipulirao natjecateljima i nagovorio ih da me izbace samo da spasio sebe. Izazov na kojem sam bila najlošija bio im je samo izlika. Mislim da su me smatrali najvećom konkurencijom i zato su glasali za moje ispadanje – veli Vanja.

Varaždinka Vanja Žikić (28) prva je koja je u suzama napustila ovogodišnju sezonu RTL-ova “Života na vagi”. U show je ušla sa 140 kilograma, a dosad je izgubila 8,4 kilograma. Premda je Miro izgubio manje od nje, Vanja je ispala odlukom natjecatelja, što je pogodilo nju, ali i trenera crvenog tima Marija Mlinarića.

Lijepo iskustvo u showu

– Sveukupno sam imala lijepo iskustvo u “Životu na vagi”. Ni u jednom trenutku nije mi bilo žao što sam se prijavila. Dapače, ovo izbacivanje dalo mi je dodatni poticaj i vjetar u leđa – kazala je Vanja i dodala da su članovi njezina bivšeg tima pokazali nehumanost.

– Nisam očekivala da ću ispasti prva. Presudilo je to što je Miro imao najlošiji rezultat pa je on manipulirao natjecateljima i nagovorio ih da me izbace samo da spasio sebe. Izazov na kojem sam bila najlošija bio im je samo izlika. Mislim da su me smatrali najvećom konkurencijom i zato su glasali za moje ispadanje – veli Vanja.

Sad već bivša natjecateljica zbližila se s dosta kolega, a ima i svoje favorite koje nije htjela istaknuti.

– Život nakon izlaska još je bolji. Treniram dva do tri puta dnevno, pazim na prehranu, zdravo se hranim. Samo red, rad i disciplina. Kako sam naučila u showu, tako se ponašam i vani. Mario je bio zaista odličan trener i motivator – kaže Vanja i dodaje da je još na putu da dokaže svojim roditeljima da može bez njih.

Borba za utješnu nagradu

– Moji bližnji su razočarani jer sam prva izašla van, no imam puno podrške svih prijatelja. Prepoznaju me i na ulici. Bilo je dosta pozitivnih komentara nepoznatih ljudi koji se slažu da natjecatelji nisu bili fer prema meni. Sve je puno lijepih komentara, na kojima zahvaljujem. A ono što mogu obećati jest da se u finalu vidimo s dvoznamenkastim brojem na vagi – kazala nam je simpatična Vanja koja će se sa svim natjecateljima koji ispadnu nastaviti boriti za 50 tisuća kuna namijenjenih onom tko najviše smršavi.

– Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu. Teško mi je u sadašnjem životu slušati osuđivanja drugih ljudi, a i sebe same – kazala je prije ulaska u show Vanja koja bi silno željela postati frizerka, no problem su joj bili kilogrami. S obzirom na obećanje, u finalu bi mogla osvojiti utješnu nagradu i pokazati svima da se puno može postići snagom volje. 

Pogledajte kako danas izgledaju Dudek i Regica

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:27 28.09.2018.

Ne znam zašto bi ostali natjecatelji mogli i smjeli odlučivati tko će ispasti. Jedini pokazatelj tko ispada trebala bi biti crvena crta: ak si ispod toga-šibaj. A ovak svatko može glasati protiv bilo koga tko mu se nešt zamjerio, bez obzira na postignuti rezultat. Onaj jazavac koji je izgubio manje od 1 kg, samoproglašeni "vođa grupe" je obradio ostale ovčice i dobio ih na galamu, samo da bi spasio svoju rit... Ako RTL već kopira emisije iz matične TV kuće (The biggest looser), onda nek budu barem dosljedni u kopiranju, a ne unosit tu neke "domaće začine" u inače dobru orginalnu verziju.

MI
midea
09:29 28.09.2018.

neka ne kuka nego neka nastavi doma sa treninzima i prehranom , nešto je valjda do sada naucila , neka nas iznenadi !

DU
Deleted user
08:22 28.09.2018.

Uvedeš mogućnost korupcije i odmah dobiješ hrvatsku verziju show-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije