Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Vanja iz 'Života na vagi' sada ima 118 kg, a ovako je izgledala sa 186 kg

Foto: RTL
1/8
22.11.2018.
u 07:30

Napravila je veliki napredak i sada pazi na prehranu i vježba i cilj joj je doći do 95 kilograma uskoro.

Vanji Žikić odlučila je da više ne želi biti ista i to joj je bila najveća motivacija za ulazak u treću sezonu showa "Život je na vagi". 

- Želim promjenu, želim obitelj, želim osjetiti što je to ljubav i ne mogu se više gledati ovakvu - rekla je prilikom ulaska u show. Na prvom vaganju  vaga je pokazala da Vanja ima 150 kilograma i ona je bila natjecateljica koja je prva napustila show.

Navika o zdravoj prehrani i vježbanju koje  je stekla u show zahvaljujući trenerima Sanji Žuljević i Mariju Mlinariću nastavila se držatii nakon izlaska iz showa.

 

 

Nakon showa došla je do 118 kilograma, a na svom Instagramu objavila je fotografiju koju je snimila 2016. godine kad je imala 186 kilograma.

Prijatelji i pratitelji pohvalili su njen trud i napredak. Vanja im je u Instagram storyju napisala kako je njena idealna težina 60 kilograma, ali zasad joj je prvi cilj doći do 95 kilograma. 

Pogledajte što vam preporučuje trenerica uz koju baš svatko može smršavjeti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije