Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila se

Bivša Mamićeva supruga progovorila o vezi s bivšim suradnikom Emila Tedeschija

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
14.10.2019.
u 16:19

Par sada i poslovno surađuje i Vanja kaže kako na poslu odlučivanje prepušta Mladenu, a kod kuće je ona dominantnija.

Vanja Horvat nakon razvoda od Zorana Mamića posvetila se poslovnim izazovima i djeci i u javnosti je rijetko pričala o svom ljubavnom životu.

Javnost je prije godinu dana doznala da je Vanja u vezi s Mladenom Veberom koji je bio predsjednik košarkaškog kluba Cedetiva i desna ruka Emilu Tedeschiju. Vanja i Mladen sada zajedno i rade i Vanja kaže kako je ona kod kuće dominantnija dok na poslu tu ulogu prepušta svom  partneru.

- Ako privatno postoji pozitivna baza u komunikaciji onda se to može prenijeti i na posao, jer ako se privatno ne slažete onda se nećete slagati ni na poslu. Na poslu se ne miješam puno i njemu prepuštam odluke, ali kod kuće sam dominantna - otkrila je Vanja za RTL Exkluziv.

Prošle godine postala je i baka male Vite koju je rodila njena kći Nina, a Vanja kaže kako je njezina unučica vedra i vesela.

- Sigurno ću biti popustljiva prema njoj jer ne provodimo zajedno vremena koliko bi ja htjela. - kaže Vanja. Njezin omiljeni hobi je i dalje jahanje i zato Vanju svako jutro možete sresti na Hipodromu.

Ključne riječi

Komentara 8

VK
vječni krojf
16:48 14.10.2019.

Kada sam ovu vijest pročitao lakše mi je. Hvala VL.

CI
cigo1983
17:00 14.10.2019.

Blago Mladenu,ova ga bas voli,hehhehe!!!Samo cu jos napisati da sam imao za mene srecu i solidno upoznao bivseg joj Zokija ali i nesrecu da sam sreo par puta i tu kokoš,pa vidio kako se odnosi prema nekim ljudima!!!Kako ta sa visine gleda na svijet,pa me da se do sada popela samo na konja,a ne barem na mjesec!!!

FR
franjo
17:24 14.10.2019.

Sve je to jedna velika javna kuća . Nezna se Tko koga.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije