Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepota i talent

Vanda Winter: Najseksi sam si bez odjeće

vanda winter
26.08.2012.
u 17:05

Glumica Komedije priznaje da cijeni muškarce koji znaju uživati u ženi te otkriva kako ju je zaveo dečko Rade

Mlada, talentirana, nabrijana, lijepa, a pomalo i hladna, reklo bi se na prvu za 28-godišnju glumicu s diplomom zagrebačkog ADU-a i pjevačicu Vandu Winter koju bi mnogi optužili i za pretjeranu ozbiljnosti.

 Od klinke koja je prva scenska iskustva stjecala u “Turbo Limach Showu” nametnula se 2003. kao zanimljivije ime hrvatskoga glumišta ulogom razuzdane Sheile u mjuziklu “Kosa”. Kao glazbenica tiha je patnja na sceni. Startala je s Big Bandom HRT-a, a šira javnost upoznala ju je kad je s Dinom Dvornikom snimila pjesmu “Ne znam kome pripadam“. Na zadovoljstvo obožavatelja upravo finišira album koji je najavila singlom “Ista priča”, a o svom djetinjstvu kaže sljedeće.

Okreće se za riđokosama

– U nekim sam situacijama doista bila razmažena jedinica, u nekima možda tako djelovala, a u nekima odgovornošću i zrelošću debelo šišala vršnjake. Bila sam jako osjećajna i osjetljiva, dobroćudna sanjalica. U školi sam bila “štrebsa”, odlikašica, dobro sam crtala, pisala, išli su mi jezici, bilo me sram kad nešto nisam znala i tog se ukletog perfekcionizma nisam riješila ni poslije na faksu – smije se Vanda. Kad si je odredila viši cilj, nije joj se bilo teško odricati. Tako je zbog pjevanja propustila nagradno putovanje u Pariz, maturalac, maturalnu večeru i norijadu, bez da je i trepnula. Dečki su joj govorili da je zgodna, ali to je nije opterećivalo jer se u svom okruženju nije osjećala kao iznimka. Zamjećivali su je oduvijek, nerijetko je toga bila i svjesna, ali prvu pravu vezu imala je tek sa 20 godina. Glazbu je zavoljela slušajući Barbru Streisand, Whitney Houston, Celine Dion i Spice Girls koje je još oduševljavaju.

– Spajsice volim koliko i svoje stare Barbike. Raznježim se kad ih vidim, ali im ne gine povratak u naftalin. Voljela sam Geri, jer je imala crvenu kosu, a i danas se na cesti okrećem za riđim glavama – kaže Vanda koja je nastupala u više od 20-ak različitih predstava. Među ostalim, i u mjuziklu “Opasne veze” u ulozi madame de Tourvel koju je u istoimenoj ekranizaciji utjelovila zanosna Michelle Pfeiffer.

U vezi voli kad je muškarac u stanju prepoznati ženstvenost i mimo prvoloptaških ženskih atributa.

– Znam da je popularno sebe predstavljati kao “lovca”, jer te to prividno stavlja u nadmoćni položaj. Ali ja volim biti zavedena. Duboko cijenim muškarca koji uživa u ženi, kojeg intrigira kako je osvojiti i koji kažu da je poanta frajerštine biti tehničar u lovu, a ne rekorder u odstrelu. Kod mene vrijede tri stvari – zafrkavaj me (ne prebrutalno, ipak sam ja osjetljiva horoskopska lavica), nasmijavaj me i ni u ludilu me nemoj ostavljati da se pitam na čemu sam. U vezama sam vezana za osjećaj slobode. Sve drugo mi se čini krivo. Odana sam i igram fer. Isto tražim i zauzvrat – kaže Vanda koja je dvije godine u vezi s glumcem Radom Radolovićem.

Romantika

– Dugo me je osvajao, bio vrlo izravan u namjerama i velikodušan u gestama – primjerice, kad smo tek počeli, običavao je doputovati u Zagreb iz Pule samo da bi me odveo u kino i nakon toga odmah je putovao natrag. Ili je, za našeg prvog ljetovanja, skupio zalihu brojeva mog omiljenog stripa Dylan Dog i onda mi primjerak po primjerak ostavljao na neobičnim mjestima u stanu kao mala iznenađenja – kaže Vanda, koja privatno nije glumica. Dodaje kako se čak ni na Fašnik ne maskira, a kad želi da nešto bude po njezinu, koristi se puno jačim argumentom – zdravim razumom i logikom. Nije šopingholičarka.

– Ne volim kupovati. Ne volim šoping centre, ni brdo artikala, ni to što u brdu moram pronaći taj jedan pravi za sebe. Da sam bogatašica, zaposlila bih privatnog stilista i frizera i za njih bih izdvajala brdo novca. Najseksepilnije i najljepše se osjećam bez ikakve odjeće. Ništa ne stišće, ni ne steže, niti te pokušava skriti ili preoblikovati u nešto što nisi. Divota! – kaže Vanda koja ima zanimljivu tehniku opuštanja. – Ako sam u dobroj fazi, igram CastleVille. Ako sam u PMS-u igram Mortal Kombat 9 – rekla je pjevačica koja na pitanje je li ikada upala u zamke seksa, droge i rock’n’rolla odgovara sljedeće.

– Naravno. Ako me se hrani poslije ponoći, pretvaram se u Keith Richardsa – rekla je pjevačica koja ne krije ovisnost o turopoljskim specijalitetima.

– Hranu jako volim i uživam jesti, gotovo do granice proždrljivosti, ali apetit, kako mi prirodno poraste, tako mi prirodno i padne pa nemam problem s kilogramima – kaže Vanda koja je 2008. za ulogu Ljepotice u Disneyevu mjuziklu “Ljepotica i zvijer” i lani u radiodrami “Bijele noći” za najbolje glumačko ostvarenje osvojila Nagradu hrvatskoga glumišta.

Komentara 31

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:09 26.08.2012.

Najvise mi se svidja ono,......nabrijana,...neznam zasto.

Avatar Bell940
Bell940
17:28 26.08.2012.

ima ime za HC porniće, na sve se je priredila

Avatar _Hedon_
_Hedon_
19:27 26.08.2012.

Slatka je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije