Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Vanda Antunović nova je zagrebačka Miss Supranational

Izbor Miss Supranational Zagreba i zagrebačke županije
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
30.03.2018.
u 16:54

Prijatelj mi je rekao za ovaj izbor i iskreno nisam ništa očekivala osim da steknem iskustvo hodanja, komentirala je Vanda

U predvorju dvorane Vatroslav Lisinski održan je izbor Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije. Pobjednica je Vanda Antunović koja se u slobodno vrijeme bavi jahanjem, a dugo godina je trenirala odbojku.

- Prijatelj mi je rekao za ovaj izbor i iskreno nisam ništa očekivala osim da steknem iskustvo hodanja, te da nađem neke nove prijateljice. Kada su pročitali da sam pobijedila za mene je to bilo doista veliko iznenađenje. Radujem se nastupu u finalu, pogotovo što će finale izbora Miss Supranational Hrvatske biti negdje na moru - istaknula je Vanda.

Izbor Miss Supranational Zagreba i zagrebačke županije
1/30

Prva pratilja je Kristina Opačak, a druga Victoria Furdek. Pored njih tri finale su izborile još Matea Gale (Miss Supranational personality Zagreba), Sonja Perković (Miss Supranational elegancije Zagreba), Katarina Svaguša (Miss Supranational simpatičnosti Zagreba), Marta Mičević (Miss Supranational catwalk Zagreba) i Irena Vuleta (Miss Supranational fotogeničnosti Zagreba.

Djevojke su se predstavile u šest izlaza - odjeći hrvatskog brenda Galko; haljinama i cipelama butika Lu Lei, uz koji su nosile sunčane naočale Prooptika, te nakit Maya dizajnerice Maje Petrović; casual odjeći butika Lu Lei; odjeća butika Madison; večernje haljine Mistic exsluzive.

U žiriju su između ostalih sjedili Damir Škaro, bivši boksač, danas predsjednik uprave Auto klub Siget, Eni Šukunda, aktualna Miss Supranational Hrvatske, Leonarda Farkaš, aktualna Miss sporta Hrvatske, Ivančica Pahor, miss turizma Hrvatske 2000. godine, Ivana Habazin, profesionalna svjetska prvakinja u boxu po federaciji IBO. Voditelji su bili Vjekoslava Bach i Davor Garić, a u zabavnom programu nastupili su pjevači Mladen Burnać, Leo i Paula Jusić. Organizatorice izbora i vlasnice licence za Miss Supranational Hrvatske su Tamara Roglić, vlasnica modne agencije Tarol i Sanja Bjedov-Popović, vlasnica modne agencije Best model.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije