Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor ljepote

Ljubomora je opaka stvar, misica gurnula pobjednicu s pozornice

Foto: Youtube Screenshot
1/5
21.03.2018.
u 20:11

Na izboru za miss u Meksiku na kojem su sudjelovale transrodne osobe drugoplasirana Lady nije bila zadovoljna svojim plasmanom pa je pobjednicu gurnula s pozornice.

Koliko je ljubomora opasna pokazalo je natjecanje ljepote u Meksiku.

Na izboru za miss u kojem su sudjelovale transrodne osobe ljubomora natjecateljice Lady, koja je osvojila drugo mjesto na ovom izboru, dovela je do neugodnog prizora, piše The Mirror.

Naime, kada je pobjednica trebala odbiti svoju lentu Lady je potrčala je prema pobjednici Keniji i snažno je gurnula s pozornice. Sve su zabilježile kamere i video je ubrzo osvanuo na YouTubea.

Lady je na svom Facebooku nakon toga napisala ispriku: - Javno se ispričavam Keniji za ono što sam joj napravila i čestitam joj na osvojenoj kruni. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije