Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javio mu se porukom

Vakula 'ukrao' stihove Cetinskom, nije dugo trebalo da mu pjevač odgovori

Foto: Jurica Galoic,Dusko Jaramaz/Pixsell
1/6
18.09.2019.
u 10:20

Prepisku s Vakulom Cetinski je objavio na svom Facebook profilu.

Poznati HRT-ov meteorolog Zoran Vakula posudio je stihove pjesme ''Nek ti bude ljubav sva'' Tonyja Cetinskog za najavu vremenske prognoze. Sve je sam prijavio pjevaču WhatsApp porukom koju je Tony objavio na svojim društvenim mrežama.

"Bolje da sam se sam prijavio nego da me netko drugi – opet sam iskoristio onaj meteorološki jak stih: 'Dolazi kiša sa sjevera...' Hvala što si ga ispjevao, a i za dopuštenje korištenja, razumijevanje... Pozdrav'', napisao je u poruci Vakula, na što mu je Cetinski odgovorio smajlićem.

Cijelu prepisku objavio je i na Facebooku ne krijući koliko ga je oduševio Vakulin potez. ''Dragi prijatelju Vakula, ne moraš se brinuti zbog korištenja nekih stihova iz mojih pjesama. Ne moraš čak ni tražiti dozvolu, ali ipak volim kad me nasmiješ i podigneš mi raspoloženje. Nadam se da ta kiša sa sjevera neće trajati danima i da će brzo proći'', napisao je Tony uz objavu.

Foto: Facebook/RTL

Komentara 3

IL
ilijan1a
12:14 18.09.2019.

Dragi Toni i Vakula nek nam bude ljubav sva

ME
mexpert
21:25 18.09.2019.

Simpa

BO
Bojans
11:01 18.09.2019.

Zgodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije