Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedila se

Uzbuna u vili: Jedna kandidatkinja završila u bolnici!

Foto: RTL
1/6
12.12.2018.
u 14:38

Kako bi ih razveselio djevojke Goran ih je vodio na karting gdje se dogodila nezgoda.

Dan je počeo Goranovim pripremanjem doručka za djevojke da bi se potom dotaknuli nekih ozbiljnih tema poput samohranog majčinstva i žena koje su bile zlostavljane pa su djevojke, pišući motivacijska pisma ženama koje su se, nažalost, našle u takvoj situaciji, proživjele vrlo emotivne trenutke, a neke su se prisjetile i vlastitih iskustava...

Kako bi ih malo razveselio, Goran ih je poslije vodio na karting, gdje se dogodila manja nezgoda – sudarile su se Iva i Hana i pa je plavokosa Zagrepčanka završila u bolnici.

Najbolja vozačica bila je Anezi, koja je potom dobila novi izazov koji je uspješno prošla! Koja je bila Anezina nagrada, kako je Goran reagirao kad je doznao da je Iva u bolnicu te koju je sljedeću kandidatkinju pozvati na spoj gledatelji mogu doznati večeras u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Gdje su i što danas rade zvijezde prvog hrvatskog realitya. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:17 12.12.2018.

Emisija odlična za balkance...emisija s puno lažni emocija, tračeva itd itd.... nadmašili su i Turke i Egipćane....

VK
VKSS
17:15 12.12.2018.

Ovaj nezaposlen kako on misli kad osvoji zenu placati joj silne izlete...ovo je toliko lazno da ne moze biti laznije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije