Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tema je bila ljubav

Usred emisije 'Ples sa zvijezdama' Sandi otkrio sretnu vijest: 'Ovo je veliko iznenađenje, čestitam'

Foto: Nova TV
1/9
11.04.2022.
u 07:39

- Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo jedan super način da objavite- komentirala je Larisa nakon izvedbe Sandija i Helene.

U sinoćnjoj emisiji showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama' tema je bila 'samo ljubav', a jedno od najvećih iznenađenja publici, gledateljima i žiriju priredio je tiktoker Sandi Pego koji se u showu natječe s partnericom Helenom Janjušević. Na početku izvedbe plesa cha-cha Sandiju se na pozornici pridružila supruga Cindy Šoštarić Hadžić koja je zaplesala sa suprugom u bijeloj haljini i tom prilikom otkrila da čekaju bebu. Odmah nakon plesa uslijedile su čestitke žirija na plesu, ali i na prinovi koja uskoro stiže.

- Otkrio si nam veliko iznenađenje, čestitam Sandi- rekao mu je Igor Mešin. - Prvo, ćaća čestitam i čestitke na cha chi- nadovezala se Franka. Oduševljena je bila i Larisa. - Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo jedan super način da objavite- komentirala je Larisa.

Foto: Nova TV

Voditeljica Maja Šuput Sandija je pitala i stiže li dječak ili djevojčica, a on je informaciju o spolu odlučio još neko vrijeme zadržati u tajnosti.

Sandi i Cindy upoznali su se tijekom jednog poslovnog sastanka prije šest godina, a među njima je odmah zaiskrilo. Zaručili su se tijekom odmora na Tajlandu, a prošle godine u kolovozu jedno drugome obvezali su se na vječnu ljubav koja je okrunjena na najljepši mogući način.

Sandiju su, osim supruge, velika podrška obitelj i prijatelji koji su budućeg oca u studiju ispratili ovacijama i prigodnim transparentom s natpisom "ćaća Pego". Odmah nakon svog nastupa na Instagramu se oglasio i sam Sandi.

- Danas pričamo o ljubavi, a sutra o jednoj posebnoj! Zahvalio bi se svima što nam daju vjetar u leđa, kako u ovoj tako i u svakoj životnoj situaciji. Cha Cha je gotova za danas, a jedna druga ĆAĆA stiže sutra! Hvala ti Helena Janjušević što si moj plesni partner, psiholog, prijatelj i još puno toga ❤️ A ovu emisiju posvećujem svojoj najvećoj ljubavi Cindy Šoštarić i onoj maloj bebici u trbuhu 🙈 PROBLEMI vama hvala do neba ❤️ - napisao je Sandi u emotivnoj objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

Inače, emisiju su sinoć napustili Ivana Čuljak i njezin partner Ivan Jarnec. U uzbudljivim eliminacijama pete emisije uživo bili su Asim i Nika, Bojana i Gordan te Ivana i Ivan. Žiri je od ispadanja spasio Bojanu i Gordana. Publika je svojim glasovima odlučila da u daljnje natjecanje ne idu Ivana i Ivan koji su otplesali ove nedjelje svoj posljednji ples u showu ”Ples sa zvijezdama”, a njihov jazz je zaslužio 21 bod od žirija.

VIDEO Ivana Kindl progovorila o borbi s bolesti, sprema se na operaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije