Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kroz godine

Usponi i padovi: David i Victoria Beckham proslavili 15. obljetnicu braka

beckham
Foto: Pixsell
1/14
04.07.2014.
u 16:04

David i Victoria Beckham proslavili su svoju petnaestu godišnjicu braka. U svijetu nogometaša i WAG-sica to je i previše...

David i Victoria Beckham proslavili su svoju petnaestu obljetnicu braka. U svijetu nogometaša i WAG-sica to je i previše. Lijepi bračni par dao nam je petnaest godina briljantnih modnih i inih trenutaka.

Romantična svadba, selidba u SAD, četvero djece, ali i dramatična navodna nevjera – samo su dio povijesti koje su ispisali Beckhamovi kao najmoćniji britanski celebrity par. Danas su uspješni obiteljski i poslovni ljudi, a nekad su bili ambiciozni, zaljubljeni klinci koji su s Ali G-jem razgovarali o svemu, pa i seksu. Teško da bismo ovakav intervju gledali danas, no slatko ga se prisjetiti.

>>Ovom je haljinom Victoria osvojila Davida Beckhama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije