Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo na Vecernji.hr

VIDEO Sanja Žuljević otkriva: Ova će vam vježba spasiti kralježnicu do kraja života

Foto: Vecernji TV
1/9
29.11.2018.
u 20:20

Podsjetimo, Žuljević je do sada u našem miniserijalu ''Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević' razbila mnoge mitove i otkrila mnoge zablude u vezi s gubitkom kilograma.

Za sve koji žele zdravo mršavjeti, a nemaju vremena za “boot camp” u 20 sati na našem Facebooku i na Vecernji.hr na redu je četvrta emisija nastala u suradnji Večernjeg lista i portala Lee Zona vlasnice Sanje Žuljević, proslavljene trenerice iz Života na vagi!

U novom videu Sanja objašnjava zašto su nam važni odmor, oporavak i voda, a više Sanjinih savjeta pogledajte na portalu Lee Zona. 

U ovom videu Sanja objašnjava zašto su nam važni odmor, oporavak i voda, a više Sanjinih savjeta pogledajte na portalu Lee Zona. Sanja poručuje kako je odmor bitna stvar koliko i treninzi i vježbanje, dok se oporavak odnosi na period direktno nakon treninga.

Pokazala je i vježbe istezanja, a jedna od njih, veli Sanja, spasit će vam kralježnicu do kraja života.  Sanja savjetuje i da u danu trebamo popiti jednu litru vode na svakih 25 kilograma vlastite mase i nije svejedno kad pijete vodu, stoga pogledajte u videu 
kad je najbolje piti vodu.

Podsjetimo, Žuljević je do sada u našem miniserijalu ''Male tajne velikih rezultata Sanje Žuljević' razbila mnoge mitove i otkrila mnoge zablude u vezi s gubitkom kilograma.

Objasnila je, primjerice, što znači sakupljački mod i kako većina nas ima selektivni sluh, tj. kako čujemo sve informacije, ali izaberemo ono što želimo.

Videi su namijenjeni svakome – bilo da želite izgubiti kilograme ili jednostavno želite početi zdravije živjeti.

Pogledajte video u kojem sanja Žuljević otkriva kako gubiti kilograme dok spavate

 

Ključne riječi

Komentara 24

VO
vorda400
06:36 30.11.2018.

Jedna vježba? mislim da je to cijeli set vježbi ali ok lako je održavati kralježnicu koja je "radila" u kakvom toplom uredu pa malo fitness poslje posla kavica i tak ništa teško par puta godišnje malo toplice na "punjenje baterija" takvi ni ne znaju da imaju kralježnicu a netko tko je čitav radni vijek proveo na gradilištu njemu nitko ne pomogne ni vježbe ni doktori

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
07:19 30.11.2018.

kolko placa ekipa poput ove i tedeschija za reklamu na VL? jel si mi obicni smrtnici mozemo prisutit tak nekaj..npr da si ja platim ovak neki tekstic z promociju?

Avatar HOSSarajevo
HOSSarajevo
09:03 30.11.2018.

glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije