Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene

Uršula Tolj nakon iznenadne smjene javila se na Instagramu uz pjesmu znakovitog naziva

Opatija: Dolazak uzvanika i izvođača na Doru
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
03.11.2021.
u 14:21

S HRT-a su danas potvrdili kako će hrvatsku delegaciju na Eurosongu 2022. predvoditi Tomislav Štengl.

Odlukom Ravnateljstva HRT-a došlo je do promjene u ekipi Dore 2022., kao i na čelu hrvatske delegacije na Eurosongu 2022., te će Uršulu Tolj na tom mjestu zamijeniti Tomislav Štengl, ovo je informacija koju su nam jutros potvrdili s Hrvatske radio televizije. Uršula Tolj ovakvom razvoju situacije se očito nije nadala niti je bilo naznaka kako ona neće voditi našu delegaciju sljedeće godine u Italiju gdje se održava Eurosong 2022.

Jučer je tako za Slobodnu Dalmaciju dala intervju u kojem je govorila o planovima za Doru te o novostima vezanima za pravila Dore, a pričala je i kako je dosta radila na tome da na ovogodišnju Doru dovede aktualne pobjednike Eurosonga, grupu Maneskin. Nakon što je u javnosti objavljena informacija o njezinoj smjeni, Uršula Tolj je na svom Instagram profilu objavila link na ovaj članak te je u pozadini pustila pjesmu "Što je bilo, bilo je" od Nikoline Tomljanović.

Foto: Instagram

S HRT-a nisu objavili razloge zbog kojih Tolj više nije na čelu delegacije koja ide na Eurosong, ali navodno njezini šefovi nisu bili sretni što je natječaj za novu Doru, koja se održava u veljači, raspisala bez njihovog znanja. Šuška se kako je probleme stvorila i činjenica što je prošle godine angažirala dizajnera Juraja Zigmana da osmisli kreaciju Albine Grčić koja nas je predstavljala u Rotterdamu, a taj posao je mogla povjeriti HRT-ovki Nataši Svekler.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:02 03.11.2021.

Proslavila se sigurno nije, pa se nema što niti čuditi.

Avatar Hazl113
Hazl113
15:16 03.11.2021.

Jaka stvar. Zar ima nekog tko to gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije