Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine idu

Upoznali smo je u seriji "Will & Grace", a danas je neprepoznatljiva

Foto: Youtube Screenshot
1/3
14.06.2019.
u 11:12

Debra Messing koja je utjelovila šašavu Grace, danas, 21 godinu od početka snimanja izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Grace Adler bila je naša najdraža dizajnerica unutarnjeg interijera, a glumica Debra Messing, koja ju je utjelovila, 21 godinu poslije početka snimanja serije izgleda sasvim drukčije.

Ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje na Instagramu, Debrino lice nije naborano, iako se to očekuje za nekoga tko ima 50 godina! Usprkos tome što tako izgleda – dosta zategnuto, glumica poriče da je imala zahvate na licu.

Debra je istaknula da su za njezin izgled zaslužni tretmani kojima se koristi, kao i kvalitetni preparati za njegu lica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Costume change! #PaleyCenterHonors

A post shared by Debra Messing (@therealdebramessing) on

U seriji je fokus na njezinu odnosu s  najboljim gay prijateljem Willom Trumanom, s kojim je izlazila za vrijeme trajanja fakulteta, ali on tada nije shvaćao svoju homoseksualnost. Na jednom božićnom partyju upoznao je Jacka McFarlanda koji ga je natjerao da ''izađe iz ormara''.

Serija ima 10 sezona i ukupno 228 epizoda. Prvih osam sezona izlazilo je od 1998. do 2006. godine, a u rujnu 2017. godine Will & Grace vratili su se na male ekrane. Serija je osvojila ukupno 18 Emmyja i brojila 83 nominacije.

Ključne riječi

Komentara 8

NO
Norway
12:41 14.06.2019.

Kakav odvratan šovinistički naslov, ovo je zlonamjerni tekst koji diskriminira seniore, mobbing

MA
majlena
11:40 14.06.2019.

Koliko blesav ili balav moras biti da napises da 'se ocekuje da lice s 50 godina bude NABORANO'?

DU
Deleted user
12:52 14.06.2019.

Ili je članak pisalo dijete kojima su starci svi oni što imaju 5 godina više od njega ili je pisala potpuno neobrazovana /neinteligentna/ osoba. Naboranost lica ovisi najviše o genetici. 50-godišnjaci nemaju naborana lica, njima su malo izraženije bore oko ustiju i oko očiju, možda i na čellu, opet ovisno o genetici. Naborano lice ne mora imati čak ni netko s 80 godina, samo duboke ove bore koje sam navela u prethodnoj rečenici. Uostalom, kod ove glumice je vidljivo da je dobro našminkana, fotografija malo uređena, ali se primjenjuju i tragovi ovih bora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije