Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PROMJENA

Upoznajte zgodnu Paulu, novu voditeljicu Lota

Paula Čatipović
Foto: Dario Njavro/HRT
1/8
04.10.2018.
u 15:11

Vrlo ambiciozna i svestrana Paula uz svoje je brojne studentske obveze dosad istodobno gradila uspješnu karijeru modela i prezenterice tjednih najava i događaja za internetsku verziju Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a “Uspjeh”.

Na Prvom programu HRT-a u subotu 13. listopada od 20 sati kreće novo ruho popularne igre Loto, ali i nova voditeljica - Paula Čatipović, atraktivna  21-godišnja studentica novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. 

Vrlo ambiciozna i svestrana Paula uz svoje je brojne studentske obveze dosad istodobno gradila uspješnu karijeru modela i prezenterice tjednih najava i događaja za internetsku verziju Televizije student, a sudjelovala je i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a “Uspjeh”. Uza sve to, ima i glumačkog iskustva, a autorica je i objavljenog dječjeg romana “Zajedno do kraja” te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku “Sfera”. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Bjelovaru, izvrsno govori engleski i njemački jezik, rese je odlične komunikacijske vještine stečene tijekom studija novinarstva i politologije na FPZ-u u Zagrebu. Po horoskopu je blizanka, rođena 1997., a budući da pripada mladoj i svestranoj generaciji, ovladala je svim informatičkim vještinama i, prema vlastitim riječima, vješto se koristi društvenim mrežama za kreiranje, distribuciju, nalaženje i selekciju sadržaja pa je očito da njezino vrijeme tek dolazi.

- Za mene je uloga voditeljice Lota nešto sasvim novo i prvi posao te vrste. Oduvijek mi je bio san postati televizijskom voditeljicom, što je i razlog zbog kojeg sam upisala novinarstvo. Nisam mislila da će mi se taj san ostvariti ovako rano u životu, ali sam izuzetno zadovoljna i zahvalna što jest. Dugogodišnji trud i rad na sebi uvelike se isplatio. Jako sam zahvalna HRT-u koji je prepoznao moje kvalitete i pružio mi šansu da krenem u voditeljskom smjeru. Profesionalni tim na čelu s voditeljicom projekta Elizabeth Homsi pomogao mi je da se maksimalno pripremim i spremno dočekam svoju prvu emisiju. Veselim se prvoj emisiji 13. listopada. Sve je spremno za nova druženja - radosno nam je rekla Paula Čatipović, nova voditeljica Lota.

Novost u Lotu je što će umjesto 39 kuglica, koje su već mnogim hrvatskim gledateljima donijele (veću ili manju) sreću, odsad  se u bubnju nalaziti 35 kuglica. S novim Lotom opraštamo se od dodatne igre Super 7 u kojoj smo uživali od kraja 2008., a uvodi se izvlačenje dopunskog broja (7+1) pa će igrači moći osvojiti čak 9 vrsta dobitaka.

- Posrijedi je potpuni redizajn igre Loto 7, koji smo nakon temeljitih priprema i višemjesečnih dogovora s našim vjernim partnerom Hrvatskom Lutrijom napokon spremni lansirati u HTV-auditorij - otkrila nam je voditeljica projekta Loto 7 Elizabeth Homsi te dodala kako će novi sustav igre biti mnogo jednostavniji i efikasniji.

Osim manjeg broja kuglica i više vrsta dobitaka, ono što će posebno razveseliti igrače je povećanje vjerojatnosti koja je zbog promjena uvećana gotovo sedam puta. Time će dobici biti češći – vjerojatnost dobitka u novoj Sedmici iznosi 1:13, dok je u Lotu 7/39 bila 1:85.

Pogledajte video: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Ključne riječi

Komentara 10

KO
KomentatorEU
16:37 04.10.2018.

Zasto te cure moraju biti zgodne ? Same exponiraju sex i skidaju se a onda kada ih se gleda kroz iste te naocale optužuju nas da smo šovinisti i sexisti.. pa tko bi odgonetnuo sta žene stvarno žele

AN
ANTIkomunist55
15:23 04.10.2018.

ovo nova tina katanic, nista drugo vec reklamiranje elitne prostitucije

SA
samoborka
20:49 04.10.2018.

Vecernji, vi ste najobicniji seksisti!!! Trebali ste napisati; pogledajte Pametnu Paulu!! Na snazi je jednakost i feminizam..bar nam vi mediji svaki dan brujite o tome!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije