Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Uplakani Stjepan Hauser završio u bolnici: 'Pogledajte, plačem'

Foto: Instagram
1/8
28.02.2019.
u 17:48

– Pogledajte plačem, nešto se događa s mojim okom – rekao je Hauser u videu koji je objavio na Instagramu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser vratili su se s turneje po Americi, a po dolasku u Zagreb Stjepan je snimio video na Instagram storyju i u svom duhovitom stilu otkrio je kako ima problema s okom.

– Došli smo konačno u Zagreb i nisam uopće umoran – rekao je dok su mu se niz lice kotrljale suze, a oči su mu izgledale otečeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Boss is back home

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

– Pogledajte, plačem, nešto se događa s mojim okom – rekao je Hauser. Kada je došao kući u Pulu, situacija s okom nije se smirila i roditelji su ga odveli u bolnicu. 

Mamin pilić, mama je svog sina odvela u bolnicu – izgovorio je u videu koji je snimio u čekaonici bolnice. Kasnije se nije oglašavao pa nije poznato što je bio uzrok njegovu problemu s okom.

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Golum
Golum
18:07 28.02.2019.

Netko mu spricnuo u oko

JC
JChreont
17:57 28.02.2019.

To mu je od klora u bazenu ;)

PR
prajdali100
17:58 28.02.2019.

Nije se igrati ni sa kurijim okom a kamoli pravim.Zato, pamet u glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije