Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splićanka u Zagrebu

Unatoč pandemiji naša TV voditeljica nije odustala od skijanja: 'Sljeme kao Aspen'

Foto: instagram
1/8
19.02.2021.
u 15:56

Simatična Splićanka na svom je Instagramu objavila fotografiju sa skijanja, a ispod nje odmah su se zaredali komentari oduševljenih pratitelja.

Zbog pandemije koronavirusa brojni ljubitelji skijanja svoju su omiljenu zimsku aktivnog ove godine morali otkazati. Umjesto na skijališta u inozemstvu mnogi su se uputili na zagrebačko Sljeme po svoju dozu snježnih radosti. Jedna od njih je i TV voditeljica Marijana Batinić.

Simatična Splićanka na svom je Instagramu objavila fotografiju sa skijanja koju je upotpunila šaljivim opisom: 'Sljeme mi trenutno dođe kao Aspen'. Ispod fotografije odmah su se zaredali komentari pratitelja. "Prekrasna si, blago ti se", "Zgodna li si Bate", "Bravo ljepoto", "Kraljice", samo su neki od njih.

Foto: reuters

Marijana je nedavno na svom je Instagram profilu podijelila dvije fotografije sa sestrom Karlom. Nasmiješene sestre pozirale su na splitskoj rivi, a Marijana je pokraj fotografije napisala i nešto o njihovom odnosu. - Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža... Ovisno o tvom raspoloženju. Al' kad zagusti uvijek je tu, napisala je RTL-ova voditeljica. U komentarima se javila i Karla koja je napisala kako se slaže sa sestrinom objavom. Fotografije su u samo nekoliko sati dobile skoro 6000 lajkova, a Marijanini pratitelji napisali su kako sestre jako sliče jedna drugoj.

Foto: Instagram screenshot

 

Komentara 2

KO
kodamesepita
01:42 20.02.2021.

hahaha , iva radić izabrala Kopaonik za skijanje. sad će se i veljača s njom naslikavati ....

Avatar CUBE
CUBE
18:01 19.02.2021.

E Marijana šta si raširila ruke na vrh brda pokrivenog snijegom ? Kao da ne znaš da u modi slike u oskudnom izdanju koje unatoč hladnoći snijeg tope ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije