Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjeli izazov

Izazivači podbacili, Anita i dalje ostaje Gazdarica Farme

farma
Foto: Nova TV
1/20
21.10.2015.
u 10:45

Nakon dvoboja snage Gazdarica Anita čvrsto je obranila svoje farmere i osigurala si nastavak gazdovanja te promijenila svoj prijašnji odabir sluga

Prema riječima farmera, ovo im je bio najuzbudljiviji dan na farmi. Ranim jutrom Anita je primijetila pismo izazivača naslovljeno na nju u kojemu je pisalo „što si gazdovala, gazdovala si – pozivam te na dvoboj!“ što je kod farmera izazvalo komešanje, da su neki čak krenuli sakrivati svoje osobne stvari.

– Neka se oni pobiju za dukate koliko hoće, moji su na sigurnom! – kazala je Sara nakon što je svoje dukate sakrila u plastenik.

No, prije dolaska izazivača, Gazdarica je birala sluge. Za sluge su odabrani Anna i Josip.

Josipa je odabrala jer smatra da će dobiti imunitet od gledatelja, a Annu iz razloga što je po njezinu mišljenju ona najjača karika i da će se znati izboriti za sebe.

– Njezin odabir je vrlo pametan. Da se ona kao Gazdarica, dok ima imunitet, riješi najjače karike. Možda će me se riješiti, a možda i neće. Farmeri su na mojoj strani jer Anita nije prošla ono što smo mi svi prošli – rekla je Anna.

No, dolazak izazivača promijenio je situaciju. Nakon što im je voditeljica Mia priopćila da Gazda ide odmah u dvoboj s jednim od izazivačem te, ako pobijedi, ima priliku postaviti izazivače za sluge ako želi, no u slučaju izazivač pobijedi – tada on kroji sudbine farmera.

Uslijedio je dvoboj snage, u kategoriji kola, a Gazdarica Anita je čvrsto obranila svoje farmere i osigurala si nastavak gazdovanja te promijenila svoj prijašnji odabir sluga i postavila Aleksandru i Donalda.

– Mislim da bih daleko drukčije odradila ovaj dvoboj da nemam ozbiljnu upalu mišića i da nemam ozlijeđenu ključnu kost i koljeno. Trpjela sam bol do maksimuma. Bojim se da sam razočarala ne samo svog partnera izazivača nego možda i ljude koji me poznaju i znaju da nikad nisam izgubila – kazala je Aleksandra nakon neuspješne borbe.

Čini se kako se farmeri osjećaju ozbiljno ugroženima te već počinju s planovima kako ih se riješiti. – Teško će se biti i ove mrcine riješiti – rekla je Anna, na što je Anamarija konstatirala da joj sliči na Tarzana i zaključila: – Svakog gosta tri dana dosta! Tako i njih! Ja ću se osobno potruditi da im pokažem tko je izazivač!  Ivici nekako nije legla Aleksandra. – Došli su izazivači, ova vištičina, ne znam što je, ima treće oko ovdje i cijela je istetovirana, mrtvačke glave, sto posto je neki vampir – poručio je.

No, bez obzira na njihove međusobne dogovore i komentare, novi farmeri osjetili su dobrodošlicu te se ostatku i zahvalili na tome. – Očekivala sam da će nas ljudi na farmi loše primiti, da će biti skeptični. Sljedećih nekoliko dana želim se uključiti u sve aktivnosti i dokazati da sam tu došla raditi –  iznenadila se Aleksandra, a Donald jedva čeka novi dan da krene s farmerskim zadacima. – Mislim da ću se jako dobro uklopiti u zajednicu i da to neće biti teško – poručio je.

Kako će se Aleksandra Ognjena i Donald snaći i hoće li ih zajednica prihvatiti, ili bi mogla snaći ista sudbina kao i Nedjeljka, ne propustite pratiti na Novoj TV!

>>Anita našla poruku izazivača zapiknutu nožem na svojoj kućici

>>Na Farmu stižu izazivači: Tatoo majstorica Aleksandra i vozač Donald

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije