Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGLA OD RATA

Ukrajinka iz 'Supertalenta' podijelila je potresne trenutke iz Mariupolja: 'Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati'

Nataša Korotkina
Foto: Instagram
1/11
02.11.2022.
u 11:48

- Mariupolj, ožujak 2022. Kako smo preživjeli rat. Ovo je fotografija iz naše garaže tijekom bombardiranja Mariupolja. Snaga i nada su me izdale. Ovo je samo djelić fotografije iz mojeg mobitela. Fotografija iz garaže i tri videa iz skloništa koje je dublje u zemlji. Vrlo mračno, hladno i naše zadnje svijeće, napisala je Nataša

Trbušna plesačica Nataša Korotkina, koja je u prošloj emisiji "Supertalenta" Nove Tv oduševila žiri i publiku, proživjela je ratne strahote u Mariupolju, a fotografije iz skloništa i razrušenog grada objavila je na svom Instagram profilu. 

- Mariupolj, ožujak 2022. Kako smo preživjeli rat. Ovo je fotografija iz naše garaže tijekom bombardiranja Mariupolja. Snaga i nada su me izdale. Ovo je samo djelić fotografije iz mojeg mobitela. Fotografija iz garaže i tri videa iz skloništa koje je dublje u zemlji. Vrlo mračno, hladno i naše zadnje svijeće. Cijelo tijelo drhti, nemoguće se kontrolirati. Često sam u skloništima bila na rubu nesvjestice, bilo je nemoguće to izdržati, napisala je Nataša koja je utočište pronašla u Švicarskoj. 

Nataša svoj jedinstveni stil opisuje kao kombinaciju orijentalnog i fusion trbušnog plesa s posebnim abdominalnim pokretima zbog kojih su je članovi žirija za vrijeme trajanja nastupa promatrali u nevjerici. Natašin se trbuh pomicao poput valova s jedne strane na drugu, a članovima žirija otkrila je da je cijeli dan pojela samo malo čokolade jer prije svojih nastupa gotovo ništa ne smije jesti. „Ja sam toliko impresionirana da sam i dalje bez riječi“, zaključila je Martina, a bez teksta su ostali i ostali članovi žirija.

Za svoju inovativnu i posebnu tehniku plesa Nataša je osvojila četiri prolazna glasa, a Davora je toliko impresionirala da je morao ovjekovječiti trenutak. „Ja se moram ići slikati s njom“, zaključio je. 

VIDEO: Dirljiva poruka koju je netko ostavio na grobu Mislava Bage

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cantor
Cantor
11:54 02.11.2022.

Ne znam zašto je bježala. Svoje "usluge" može dobro prodavati ma gdje bila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije