Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA 2022.

Ukrajinci su ušli u finale, a svijet je obišla fotografija uvjeta u kojima je radio njihov komentator

Foto: Instagram screenshot
1/5
11.05.2022.
u 16:16

- Ukrajinski komentator Eurosonga Timur Mirošničenko večeras se javlja iz skloništa - napisao je na Twitteru pored fotografije britanski eurovizijski novinar William Lee Adams.

Predstavnici Ukrajine Kalush Orchestra sinoć su se s pjesmom "Stefania" plasirali u finale Eurovizije, a već i prije nastupa proglašeni su za glavne favorite ovogodišnjeg natjecanja. Podsjetimo, kladionice im daju čak 43 posto šanse za pobjedu. U pripremama za natjecanje u Torinu, bend je bio na naslovnicama medija kada su objavili video zapise na kojima se vide na ulicama Kijeva s oružjem kao dio obrane Ukrajine od ruske ofenzive.

Sinoćnja prva večer Eurovizije pratila se i u Ukrajini a natjecanje je za nacionalnu televiziju komentirao Timur Mirošničenko, i to iz improviziranog studija.

 

- Ukrajinski komentator Eurosonga Timur Mirošničenko večeras se javlja iz skloništa - napisao je na Twitteru pored fotografije britanski eurovizijski novinar William Lee Adams. Fotografija je odmah obišla svijet.

"Preplavile su me emocije zbog ove fotografije", "Strašna vremena!", "Wow, ovo je nevjerojatno", "Nadam se da će se situacija uskoro smiriti i da će ostati na sigurnom", "Ovo mi slama srce", "Veliko poštovanje Timuru", nizali su se komentari. 

Inače, Mirošničenko je jedan od najpopularnijih voditelja u svojoj zemlji, a 2017. bio je i jedan od voditelja Pjesme Eurovizije. 

VIDEO: Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim' 

Komentara 6

HR
hrza
16:55 11.05.2022.

Heroji.

TA
Tajg
17:12 11.05.2022.

Imaju struju,vodu i plin. Osvniti se treba na Siriju,Afganistan. 2003 u Iraku je ubijeno pola mil stanovnika od strane USAe.

V0
Vlaskoulicanec3.0
16:39 11.05.2022.

Ovo već prelazi sve granice dobrog ukusa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije