Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJAJU SRPSKI MEDIJI

Uhićena Severina: U BMW-u se vozila Beogradom iako je na snazi policijski sat

15.04.2020.
u 22:58

Kako doznaje Telegraf, Severina je dvedena u Policijsku stanicu Novi Beograd gdje bi trebala biti ispitana.

Pjevačica Severina Vučković Kojić zaustavljena je u srijedu u večernjim satima u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, saznaju srpske Novosti.

"Oko 21.20 sati iz ulice Partizanske avijacije bb kod Tržnog centra Okov zaustavljena je gospođa Severina Vučković Kojić, državljanka Republike Hrvatske, od strane radnika UKP-a, bez dozvole za kretanje za vrijeme policijskog sata", naveo je tamošnji medij Telegraf dio policijskog izvješća dodajući kako je zatečena u vozilu marke BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka.

1/10

Kako pišu srpski mediji, Severina je dovedena u Policijsku stanicu Novi Beograd gdje bi trebala biti ispitana. 

Policijski sat je dio mjera srbijanskih vlasti u borbi protiv širenja koronavirusa. Radnim danima traje od 17 do pet sati ujutro, a vikendom od 17 u petak do pet sati ujutro u ponedjeljak.

Kazna za prekršitelje je od 400 do 1300 eura.

Od početka izvanrednog stanja 15. ožujka zabranu kretanja prekršilo je više od 2600 ljudi, 588 samo proteklog vikenda, objavilo je ministarstvo pravosuđa.

Ključne riječi

Komentara 59

LI
lighthouse
23:14 15.04.2020.

Zadržite ju, nama više ne treba!

DU
Deleted user
23:38 15.04.2020.

Uhićena je u ulici partizanske avijacije. Za krepat

TH
than
01:18 16.04.2020.

A po kojoj osnovi je ona dobila propusnicu ?!?! Da joj stari roditelji ne žive možda u Beogradu, a nema tko brinuti o njima ? Teško da je dobila zbog posla, jer je tamo policijski sat. Još manje vjerujem da je u Beogradu od početka koronavirusa i cijelo vrijeme u stanu sjedi. Sa druge strane kod nas ljudi ne dobiju propusnicu niti za obližnje polje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije