Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza i žestoka

Uhićena pjevačica Girls Aloud

Sarah Harding
Press Association/PIXSELL
08.04.2013.
u 14:27

Sarah Harding je privedena jer je telefonirala u vožnji i odbila se zaustaviti na zahtjev policije. Čeka je sud, novčane kazne i gubitak vozačke dozvole

Sarah Harding, članica ženskog benda Girls Aloud koji je krajem prošlog mjeseca u Liverpoolu održao svoj posljednji koncert, uhićena je zbog toga što je razgovarala na mobitel dok se vozila ulicama Londona. Pjevačica je na silu zaustavljena nakon što je uporno ignorirala poziv policije da zaustavi svoj automobil.

Policija je potvrdila da je 31-godišnja pjevačica zaustavljena dok je svojim terencem s pogonom na sve četiri kotača jurila niz Charing Cross Road u središnjem Londonu. Privedena je u policijsku postaju Holborn gdje su joj zapisane dvije kazne. Harding bi trebala platiti 1000 funti globe zbog korištenja telefona u vožnji i još 5000 funti zbog toga što se nije zaustavila na znak policije. Uz to bi mogla ostati i bez vozačke dovole.

- Sarah je bila prilično uzrujana jer su je priveli. Optužbe su vrlo ozbiljne - tvrdi neimenovani izvor novinarima Sunday Mirrora. S druge strane, pjevačica se pravi kao da se nije dogodilo ništa posebno.

- Kao što je moj idol Marilyn Monroe jednom rekla: kad bih se pridržavala svih zakona, nikad nikamo ne bih stigla - zapisala je Sarah na Tweeteru po izlasku iz policijske postaje.

Hoće li na kraju platiti globu i ostati bez vozačke, odlučit će sud na Highbury Corneru. Ročište je zakazano za 16. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije