Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO PROBLEMI

Grdović priveden pa pušten na slobodu, supruga Brankica tvrdi: 'Žele ga sabotirati'

Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/4
07.02.2019.
u 12:22

Grdovića su priveli zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja.

Novi problemi za Mladena Grdovića. Pjevač se jučer nije pojavio na unaprijed zakazanoj tiskovnoj konferenciji na kojoj je trebao predstaviti koncert u povodu 40. godišnjice karijere. Čini se da je razlog tome što je Grdović jučer priveden u Prekršajni sud.

– U utorak u popodnevnim satima verbalno je napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu. Budući da je bio pod utjecajem alkohola prvo je odveden u bolnicu, a zatim je priveden u policiju. Zatražen je i pritvor, no ipak je pušten na slobodu. Prijavljen je zbog nasilja u obitelji i naročito drskog ponašanja prema drugoj osobi – kazao je glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić. Budući da je Grdović recidivist, moguće je da nakon ovog napada dobije i zatvorsku kaznu. 

Pogledajte video - Grdović priveden pa pušten:

– Ne mogu vam trenutačno ništa kazati jer je Mladen isključio mobitel, a ja ne znam gdje je – kratko nam je kazao Grdovićev menadžer Ljubo Šeperić. 

Mladen Grdović
1/6

– Pripreme za koncert idu dalje, nema nikakvog govora o odgodi – dodao nam je Željko Petreš, organizator Grdovićeva koncerta na Višnjiku 15. veljače. 

– To su sve sabotaže Mladenova koncerta, ostalo je sve rekla-kazala – rekla je za 24 sata Brankica Grdović. 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da policija intervenira zbog nasilja u obitelji Grdović. Dosad je već uhićen u lipnju 2016. godine zbog napada na suprugu koja ga je tada i prijavila policiji. Pjevač je, doduše, kasnije izjavio da je to sve bio veliki nesporazum.

Ključne riječi

Komentara 54

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
12:35 07.02.2019.

Za 5 mjeseci će, u nekom In magazinu, bit zagrljeni on i žena i trkeljat o ljubavi.

DU
Deleted user
13:14 07.02.2019.

Luđa je ona od njega. On se napije i tuce je, a ona trizna trpi. Nek se razvede, ostat ce I za nju dovoljno da nemora raditi vise.

Avatar BilanMandić
BilanMandić
12:32 07.02.2019.

Sve će biti u redu, valjda u policiji imaju kakvu bevandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije