Naslovnica Showbiz Estrada

Udala se Nataša Janjić: 'Znala sam da postojiš i da me tražiš'

Janjić je još prije sedam dana pokrenula priče o udaji fotografijom na kojoj sretni par pozira ispred jelke s prstenjem na rukama. Također je blagdansku čestitku na društvenoj mreži potpisala s 'obitelj Medančić'
01. siječnja 2019. u 15:57 10 komentara 11541 prikaza
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/4

Glumica Nataša Janjić fotografijom na Instagramu objavila je da se udala za liječnika Nenada Medančića s kojim čeka prvo dijete.

Uskoro roditelji Nataša Janjić čestitala Božić svima i dala naslutiti da se udala

Na fotografiji par izmjenjuje poljubac, a obzirom na interijer, čini se kako su supružnici izmijenili zavjete u zagrebačkoj vijećnici. Nije otkrila kad je točno vjenčanje bilo. Glumica, koja početkom ove godine treba roditi, za svadbu je odjenula svjetlucavu lepršavu haljinu, a u ruci je imala buket s ljiljanom i bijelim šlajerima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Janjić je još prije sedam dana pokrenula priče o udaji fotografijom na kojoj sretni par pozira ispred jelke s prstenjem na rukama. Također je blagdansku čestitku na društvenoj mreži potpisala s 'obitelj Medančić'.

- Znala sam da postojiš i da me tražiš. Ova najljepša 2018. neka nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo , piše kraj fotografije s vjenčanja.

Nataša Janjić trudnički dani Nataša Janjić otkrila spol bebe koju očekuje

Nataši je ovo drugi brak. Od tv-voditelja Joška Lokasa rastala se 2014. nakon dvije godine braka, prije kojeg su bili četiri godine u vezi.

Pogledajte video s Žanamari Perčić u kojem priča o svom braku:

Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas