Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudbonosno 'da'

Udala se Marijana Batinić!

Marijana Batinić
Foto: Luka Nižetić
1/7
22.01.2015.
u 11:19

Voditeljica Marijana Batinić udala se za dugogodišnjeg dečka Mateja Pašalića s kojim očekuje svoje prvo dijete

Voditeljica Marijana Batinić udala se za dugogodišnjeg dečka Mateja Pašalića s kojim očekuje svoje prvo dijete, a udajom se pohvalila na Facebooku.

Marijana i Matej vjenčali su se u Zagrebu. Njoj je kuma bila prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović.

– Ne, nisam uhvatila buket, bio je moj (vjenčanicu ću odjenuti drugi put, obećavam) – napisala je Marijana ispod fotografije koju je objavila na Facebooku, čime je dala naslutiti da će, kad rodi, imati vjenčanje za obitelj i prijatelje. Marijana i Matej očekuju djevojčicu koja bi na svijet trebala stići uskoro.

Lijepa trudnica za vjenčanje je odjenula sivu suknju na preklop i bijelu košulju, a kombinaciju je začinila bisernom ogrlicom. Iako nije imala klasičnu vjenčanicu, vjenčani buket Marijana nije izostavila.

 

>> Marijana Batinić: Strah me kakva ću biti mama

Komentara 18

Avatar JustinCase69
JustinCase69
12:30 22.01.2015.

Zamisli vijesti!? Pa to je besplatna obavijest za njene frendove koji nisu znali da se udala a koji čitaju Večernji. A za one koje to ne zanima je to samo još jedan u nizu dokaza da koncepcija Večernjeg novinarstva doživljavaa dno dna iz dana u dan.

DU
Deleted user
12:29 22.01.2015.

Važan je ovaj uskličnik na kraju naslova. Da se naglasi vijest,koja je i sama po sebi jaako interesantna i bombastična.

PU
pulizg
12:04 22.01.2015.

Vjencala se u Zg,a ja kad dodjem na more sam zmazani purger!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije