Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimno vjenčanje

Udala se Iva Jerković, zablistala je u elegantnoj vjenčanici s visokim prorezom

Zagreb: Glumica Hrvatskog narodnog kazališta Iva Jerković
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/6
10.06.2023.
u 18:35

Glumica koju je tv publika upoznala u seriji "Minus i plus" udala za zagrebačkog specijalista otorinolaringologije i kirurga Ivana Oreškog

Glumica Iva Jerković (35), koju televizijska publika pamti po ulozi u seriji "Minus i plus" ovog vikenda se udala za zagrebačkog specijalista otorinolaringologije i kirurga Ivana Oreškog. Na svom je Instagramu podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja koje je, sudeći po fotografijama, bilo intimno i samo za usku krug odabranih prijatelja i obitelj.  Za ovaj poseban i veliki dan glumica je odabrala jednostavnu, ali elegantni vjenčanicu s visokim prorezom koja joj je savršeno stajala. 

Iva je članica ansambla zagrebačkog HNK-a u kojem glumi u Krležinoj ‘‘Ledi‘‘, a publika ju je gledala i u predstavama "Tri sestre", "Kafka na žalu" i "Zločin na kozjem otoku".   Prije nego je završila Akademiju dramskih umjetnosti, Iva je završila i studij socijalnog rada.

Foto: Instagram

- Ja sam imala sreću jer sam nakon prvog faksa došla na Akademiju zrelija. Socijalni rad je studij na kojemu se bavite osnaživanjem, pogotovo žena. Naučite što je društveno prihvatljivo ponašanje, a što nije. Naučiš gdje i kad moraš reagirati. Sa studija socijalnog rada izašla sam kao osnažena žena - rekla je u intervju za Express. Osvrnula se tada i na to zašto misli da je dobro da nije odmah nakon srednje škole upisala glumu.

VEZANI ČLANCI

- Često se pitam što bi bilo sa mnom da sam upisivala Akademiju odmah nakon srednje škole. Možda bi bilo dobro i tako, ali sad vidim da mi je bila neophodna neka vrsta emocionalne zrelosti koju sam stekla kroz studij socijalnog rada, gdje se baš intenzivno radilo na sebi, u najpozitivnijem smislu. Kad učiš o drugima, učiš o sebi. Godinama to kumuliraš i formiraš se polako. I stvarno mislim da bi svakome prije studija Akademije bilo jako dobro da ondje ne uđe odmah nakon srednjoškolskih klupa.  Studij glume je intenzivan i zahtjevan na posve drugačiji način: vi ste ondje, u tom prostoru, pripadate tom prostoru, snalazite se sa sobom, borite se - rekla je tada Iva.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
04:03 11.06.2023.

Iva Jerković udala se za bivšeg supruga Natalije Price.

DU
Deleted user
19:25 10.06.2023.

Visoki porez na vjenčanju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije