Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže i prinova

Udala se glumica Ana Majhenić: Živjeli Hercegi!

Ana Majhenić
Foto: Boris Ščitar
1/4
01.05.2018.
u 14:54

Glumica i njen partner Antun Herceg ozakonili su svoju vezu, a uskoro će dobiti i prvo dijete

Glumica Ana Majhenić i njen dečko Antun Herceg uplovili su u bračnu luku, a sretnu vijest je Ana podijelila na Facebooku.

- Živjeli Hercegi - napisala je Ana ispod fotografije na kojoj su ona i suprug. Kolege glumci u komentarima su joj čestitali.  Par očekuje i prvo dijete.

 

 

- Htjeli smo bebu i neizmjerno sam sretna. Prva dva mjeseca trudnoće bila su mi teška, imala sam mučnine i jako mi se spavalo.  Smetali su mi mirisi i nisam mogla jesti ništa od teške hrane. Antun mi je morao nakupovati tonu rižinih krekera i to sam, uz voće, najviše jela - rekla je za Gloriju nedavno. 

Komentara 1

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
15:07 01.05.2018.

Nadam se da si se naspavala u ta dva mjeseca ... Više nebuš... Ili ... Kak to danas ide kod ovih prvorodilja u 37 godini .. Možda i bude ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije