Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi pod mostom

Kći Jackieja Chana: Beskućnica sam zbog homofobnih roditelja

Foto: Youtube Screenshot
1/4
01.05.2018.
u 12:55

Etta Ng Chok Lam i njena djevojka Andi izbačene su iz svojih domova jer njihovi roditelji ne podržavaju njihovu ljubav.

Etta Ng Chok Lam, kći poznatog glumca Jackieja Chana, u videu koji je objavila na YouTubeu tvrdi kako je beskućnica te da s djevojkom Andi Autum  spava ispod mosta.

Obitelj i roditelji ne žele joj pomoći, tvrdi Etta koja s ocem Jackiejem nikada nije uspostavila kontakt. Naime, Etta je plod kratke glumčeve romanse s  Elaine Ng Yi-Lei i tu vezu je davnih dana glumac proglasio velikom životnom greškom. Etta krivi usvoje homofobne roditelje za situaciju u kojoj se našla i kaže kako je živjela u strahu da će je roditelji rastaviti od njene djevojke. 

- Bok, ja sam kći Jackie Chana i ovo je moja djevojka Andi. Mi smo beskućnice već mjesec dana i to zbog homofobnih roditelja. Uglavnom spavamo ispod mosta i snalazimo se kako znamo. - rekle su djevojke u videu.

Na ulici su završile zbog svoje ljubavi, a u skloništa za beskućnike u Hong Kongu boje se prijaviti jer su u strahu da će ih tamo zbog njihove ljubavi razdvojiti. 

Ključne riječi

Komentara 34

TR
trolokva
13:12 01.05.2018.

Radi pa se financiraj, sto bi ti kao lezbaca zivjela na grbaci drugih, da moras raditi i prehraniti svoju djecu nebi ti takve pizdarije padale na pamet

FI
Fikreta
13:55 01.05.2018.

Kmeee, ja sam žrtva, svi me mrze, nitko me ne želi financirati i nitko ne dozvoljava da živim na njihovoj grbači jer sam lezbijka... fakat mi je dosta svih tih koji izigravaju žrtve. Jeste punoljetni? Zaposlite se, zaradite za život umjesto da kukate

AL
Aleluja
13:59 01.05.2018.

Živi pod mostom, nema za kruh, ali ima youtube kanal i opremu za snimanje i objavljivanje videa. No comment

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije