Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI ROKERI NA PAKLINSKIM OTOCIMA

U2-ovci plove oko Hvara na The Edgeovoj 125 mil. kn vrijednoj jahti

U2
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/12
10.08.2016.
u 10:10

Na jahti Cyan sa šest ekskluzivnih kabina, teretanom, jacuzzijem i kinodvoranom društvo je u Hrvatskoj proslavilo i gitaristov 55. rođendan

Za proslavu svog 55. rođendana gitarist U2-a The Edge odabrao je baš našu obalu. Sa suprugom Morleigh Steinberg, kćeri Hollie Evans i njezinim suprugom Jamijem te basistom U2-a Adamom Claytonom i njegovom suprugom Marianom Teixeirom De Carvalho na svojoj 48-metarskoj jahti Cyan usidrio se u jednu od uvala na Paklinskim otocima. Rođendan su slavili u utorak navečer na jahti, a dan su proveli kupajući se u jednoj od uvala.

Adam je inače veliki zaljubljenik u našu obalu koja ga je očarala kada je prije sedam godina bio u Cavtatu i Dubrovniku. The Edge se pak prvi put upoznaje s hrvatskim ljepotama i zasigurno će nakon Hvara otploviti i sjevernije na Jadran. Inače, jahta na kojoj društvo krstari u The Edgeovu je vlasništvu od 2008. godine i vrijednost joj se procjenjuje na 126 milijuna kuna te odiše luksuzom i komforom, a za uređenje salona i soba na njoj zaslužna je Edgeova supruga Morleigh.

Tamno drvo prevladava u unutrašnjosti jahte koja ima šest kabina i može primiti 12 gostiju i jednako toliko članova posade. Cyan ima sadržaja poput male vile i na njemu se može uživati u jacuzziju, teretani ili pak gledanju jednog od 1500 filmova iz videoteke koja se nalazi na jahti, naravno filmovi se gledaju na velikom platnu, i to na palubi.

– Oduvijek mi je bio san imati jahtu i ploviti, a kako je takav san dosta skup, tek sam si ga prije nekoliko godina priuštio – priznao je u jednom razgovoru The Edge.

Ako želite iskusiti u kakvom luksuzu plovi slavni glazbenik, možete jer se ova jahta može unajmiti. Cijena je tjednog najma u ljetnim mjesecima oko 1,3 milijuna kuna, a na stranici za najam piše da su najčešće rute po našoj obali, zatim francuskoj i talijanskoj rivijeri, Crnoj Gori i Grčkoj.

Upravo će u Grčkoj U2-ovci završiti svoj godišnji odmor na kojem im se ovaj put nije pridružio frontmen Bono Vox.

 

Night before Edges birthday ! - Adam

Fotografiju objavljuje U2 Official (@u2)

>> Basist i gitarist U2 usidrili su jahte ispred Cavtata i Hvara

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
11:27 10.08.2016.

Veli Wikipedija,,,Kako su s vremenom ostvarivali svoj sve originalniji zvuk prepun snažnih tekstova, izazivajućih socijalnih poruka, inspiriranih patnjama kojima je Irska bila izložena,,,Kroz čitavu svoju karijeru U2 kao skupina ili pojedinačno, uključivali su se u najrazličitije kampanje socijalne pravde i ljudskih prava,,, U 2 grupa je izgleda dobro unovčila svoju brigu za ljudska prava i socijalnu pravdu.

AN
anticenzura
11:31 10.08.2016.

Dosli su tu zato sto su sve zemlje krcate izbjeglica. U Italiji je stanje alarmantno, non stop im dolaze novi ljudi, Vlada naredila opcinama da moraju prihvatiti izbjeglice i rasporediti po citavom teritoriju. Francuska i Svicarska su zatvorili granice, nama u CH su prebili policajca jucer nogama u glavu izbjeglice, stanje je katastrofalno po Europi. Sorru, nema veze s temom, cudi me da se kod nas nista ne pise, a tako je grozno stanje. U Italiji gradjani govore da ce izbiti gradjanski rat. Boze sacuvaj.

Avatar commentator
commentator
22:14 10.08.2016.

Opet paparazzi-jevske fotografije, slikane iz daleka (i kao po skrivečki.) Nikako da vrle novine priđu "bogovima" i kažu im: "gospodo mi smo iz novina, možete reći nešto lagano za naše čitatelje?" I onda kresni sa fotografijama, a ne ovako - "ne pozvan."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije