Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stari hrvatski gosti

Basist i gitarist U2 usidrili su jahte ispred Cavtata i Hvara

06.09.2009., Dubrovnik - Gruska luka. S motorne jahte
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
08.08.2016.
u 20:45

Adam Clayton i The Edge na našoj obali odlučili su proslaviti Edgeov 55. rođendan, a uskoro bi im se mogao pridružiti i Bono Vox

Na službenom Facebook profilu grupe U2 fotografijom veličanstvenog zalaska sunca uz more basist grupe Adam Clayton zaželio je sretan 55. rođendan svom kolegi gitaristu The Edgeu.

Uz fotografiju Adam lukavo nije napisao gdje je snimljena ne želeći otkriti gdje je na godišnjem odmoru, ali njegova lokacija vrlo je brzo razotkrivena.

Da je na fotografiji Cavtat, među prvima je prepoznao Vlaho Arbulić, pjevač i dečko Tatjane Dragović, inače i sam rodom iz Cavtata, te je dečkima iz U2 poručio da su odabrali dobro mjesto za odmor.

 

Night before Edges birthday ! - Adam

A photo posted by U2 Official (@u2) on

 

Navodno su Adam i The Edge na našu obalu došli svatko svojom jahtom i dok se basist privezao nedaleko od Cavtata, gitarist se pak usidrio u blizini Hvara, a navodno će im se ovih dana pridružiti i frontman Bono Vox s obitelji.

Koliko je lijepa okolica Dubrovnika Adam i Bono već jako dobro znaju jer su prije sedam godina obojica ljetovala ondje.

– Potajno već godinama posjećujem vašu predivnu obalu – pohvalio se tada Bono.

Adam je te 2009. u Dubrovnik uplovio jahtom Pulena i u društvu tadašnje djevojke obilazio je skrivene uvale i najčešće se gostio u luksuznim dubrovačkim restoranima. 

>> Antiteroristička policija evakuirala frontmena grupe U2 u Nici

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
13:24 09.08.2016.

Malo promocije aj neka .

IH
iron.hide.54966
09:59 10.08.2016.

Ajmo ugostitelji, dižite cijene za 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije