Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li se Petra?

U 'Životu na vagi' izgubio je 70 kg, a 5 godina nakon showa izgleda znatno drugačije

Foto: RTL
1/21
23.03.2023.
u 15:44

Petra Tucman je koautor recepata u knjizi Sanje Žuljević 'Je*** vagu', a na samoj promociji koja se održala u Zagrebu okupljenima je otkrio kako su nastajali recepti, ali i svima obznanio da je postao profesionalan kuhar.

U srijedu navečer u Zagrebu je održana promocija knjige "Je*** vagu - u potrazi za izgubljenom ravnotežom" autorice Sanje Žuljević. Na promociju, koja se održala u centru grada, stigao je i Petar Tucman, bivši kandidat showa 'Život na vagi'. 

Petra je inače koautor recepata u Sanjinoj knjizi, a na samoj promociji okupljenima je otkrio kako su nastajali recepti, ali i svima obznanio da je postao profesionalan kuhar. Inače, Petra i Sanju povezao je upravo RTL-ov show 'Život na vagi' u kojem su 'kliknuli' na prvu, a njihovo prijateljstvo nastavilo se i nakon showa. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

– Tucman je prvenstveno moj prijatelj, jako brzo smo se sprijateljili još na snimanju ‘Života na vagi’. Zaista smo se još na prvom treningu dogovorili da, kad sve završi, idemo na pivo i tako je i bilo. Tucman je koautor dobrog dijela recepata i inače je jedan izuzetno talentiran kuhar što su gledatelji mogli primijetiti i u MasterChefu. Ove se sezone, nažalost, morao povući iz natjecanja zbog teške privatne situacije, no vjerujem da će svoju avanturu nastaviti i iduće godine jer je izuzetno talentiran za kulinarstvo. On je, između ostalog, jako dobar primjer da je život vječna potraga za ravnotežom. Petar je normalna osoba koja ima svoje uspone i padove, ali definitivno se promijenio u svakom smislu – rekla je nedavno Sanja za Večernji list.

Petar je bio jedan od kandidata treće sezone 'Života na vagi' koja se emitirala 2018. godine. U showu je uspio skinuti čak 70 kilograma, no nije došao do finala. U show je ušao sa 174 kilograma, a nakon showa nastavio je i dalje raditi na svom izgledu. 

Glavni motiv njegove prijave u show koji mu je promijenio život bila je upravo želja da skine višak kilograma koji ga godinama sputavaju da bude više motiviran za sve što radi u životu. Petar ima bend s kojim je triput proputovao Europu i to je, priznao je tada, njegovo najveće ostvarenje, no za skidanje kilograma nedostaje mu motivacije. Otkrio je tada i da jede kad je sretan, ali i nesretan, kad mu je dosadno, kad je usamljen i kad se ne zna nositi s boli. Petar je strahovao kako će zbog svoje težine negdje pasti, a ljudi mu neće moći pomoći jer je pretežak da bi ga dignuli te da će umrijeti od infarkta prije svojih roditelja. 

22.03.2023., Zagreb - U Karijola Winebar-u predstavljena je knjiga "Je..s vagu - u potrazi za izgubljenom ravnotezom" Sanje Zuljevic, bivse trenerice u RTL-ovom showu "Zivot na vagi". Sanja Zuljevic Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

VIDEO Stavros nam se jutros javio iz bolnice i otkrio kako se osjeća: Idem na zračenje, jako mi je loše 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije