Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez traga

U Zagrebu nestao slavni TV kuhar! Nitko ga nije vidio pet dana

Dejan Markus
Foto: Facebook
1/3
12.02.2020.
u 16:17

Dejanu Markusu, Beograđaninu sa zagrebačkom adresom, gubi se svaki trag od 7. veljače.

Dejan Markus, kulinarski stručnjak koji se proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji "Kuhati sa srcem" nestao je u Zagrebu prije pet dana. Za Jutarnji list, njegova sestra koja živi u Beogradu, izjavila je da je već kontaktirala stotinjak osoba kako bi bratu ušla u trag, ali nažalost, njega još uvijek nema.

- Ako imate bilo kakvu informaciju o mome bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobitelu i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24. Zadnji put sam se s njim čula preko poruka 6. veljače, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvjesnost i očaj - rekla je Jelena za 33-godišnjeg brata Dejana koji je krajem 2012. odlučio svoj posao preseliti u Zagreb.

Nakon što je iskušao svoje kulinarske vještine, odlučio je bolje upoznati vina te je u Vlaškoj otvorio vinoteku "The Wine".

Potraga za Dejanom još uvijek traje, a njegova sestra tvrdi da su u njegovom stanu na Trešnjevci ostale sve stvari te da je hladnjak bio pun. Jedino nije bilo osobnih dokumenata i mobitela s hrvatskim brojem jer bez toga, kaže ona, ni ne izlazi.

Foto: Facebook/RTL

Njegovoj sestri poznato je da je svom stanodavcu spomenuo da će možda ići u Split na jednu manifestaciju vina te da će se vratiti u subotu navečer.

- Nije se vratio u stan ni u subotu ni u nedjelju. Prijatelj ga je u stanu tražio, ali bezuspješno. Kontaktirali smo i prijatelje u Splitu kod kojih bi možda mogao odsjesti i kojima se rekao javiti ako dođe, ali nije. Zvali smo i hotele. Dejana nigdje nema - izjavila je Markus.

Na službenoj stranici Nestali.hr piše kako se Markus udaljio s adrese prebivališta. Visok je 175 centimetara i jače je tjelesne građe.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Django
Django
17:31 12.02.2020.

Ovaj članak je samo zato da me baniraju na par dana. E neće!

Avatar Burviles
Burviles
16:32 12.02.2020.

kak je slavan a da ja nisam čul niš o njegovom kuhanju ????

Avatar Mentat
Mentat
17:07 12.02.2020.

P. S. Slavan? Gdje? Mi ne gledamo srpsku tv, a svjetski slavan nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije