Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarila san

Posve nesvakidašnje! Prekrasna TV voditeljica šokirala s tetovažom nasred lica

Oriini Kaipara
Foto: Instagram
1/4
12.02.2020.
u 16:04

Oriini Kaipara, voditeljica na nacionalnoj televiziji Novog Zelanda ispunila je svoj životni san.

Tridesetpetogodišnja Oriini Kaipara, TV voditeljica nacionalne televizije Novog Zelanda, postala je prva voditeljica koja ponosno nosi tetovažu s obilježjem svog naroda.

Naime, otkako je 2017. napravila DNK test čime je potvrdila da je stopostotni potomak starosjedioca otoka u Oceaniji, odlučila je napraviti moko kauae - tetovažu na bradi.

Njezini nadređeni su, kako pišu tamošnji mediji, prihvatili odluku da se istetovira, ali njezin potez je izazvao različite reakcije gledatelja. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Reakcije okoline bile su nevjerojatne. Malo tko je bio ravnodušan, a neki su me željeli poniziti. Napravila sam ono što sam htjela i zadovoljna sam zbog toga. Vjerujem da će moja tetovaža natjerati žene Maora da naprave moko. Ne želim biti jedina u ovoj priči - izjavila je Oriini, inače majka četvero djece iz Aucklanda.

U naš studio svratio je Dean Kotiga, pogledajte što je poručio Pernaru.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
16:40 12.02.2020.

o moj Boze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije