Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprah Winfrey

U vezi je 30 godina, no ne planira se udati: Ništa se ne bi promijenilo

'Oprah Winfrey at an Awards Gala at The United Nations. (NYC)Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
27.09.2013.
u 09:55

Razmišljala sam o tome na Tininu vjenčanju. Ona mi je govorila: "Oprah, moraš ovo učiniti! Moraš!", no ja sam pomislila: "Hoće li stvari biti drugačije nakon toga? Mislim da ipak neće", komentirala je Oprah

Oprah Winfrey ne planira se udati. Za razliku od svoje prijateljice Tine Turner koja je to učinila u 75. godini nakon 26 godina veze, slavna voditeljica nema takve planove.

Oprah je u vezi sa Stedmanom Grahamom gotovo trideset godina, no ne planiraju se vjenčati.

– Razmišljala sam o tome na Tininu vjenčanju. Ona mi je govorila: "Oprah, moraš ovo učiniti! Moraš!", no ja sam pomislila: "Hoće li stvari biti drugačije nakon toga? Mislim da ipak neće" – komentirala je Oprah.

– Da pitate Stedmana što misli o tome, rekao bi vam da ne bismo bili toliko dugo zajedno da smo se vjenčali – dodala je voditeljica.

>> Oprah Winfrey: Bila sam na rubu živčanog sloma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije