Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznala

Oprah Winfrey: Bila sam na rubu živčanog sloma

'Oprah Winfrey speaks to the media while attending the second day of the Allen and Company Sun Valley Conference in Sun Valley, Idaho July 7, 2011. The annual conference that has taken place in Centra
Reuters/PIXSELL
25.09.2013.
u 11:30

Prošle godine se 69-godišnjakinja našla na rubu živčanog sloma, a simptome je prepoznala dok je razgovarala s Jasonom Russellom koji je prošao kroz istu situaciju

Jedna od najmoćnijih žena svijeta, Oprah Winfrey poprilično je krhka. Prošle godine se 69-godišnjakinja našla na rubu živčanog sloma, a simptome je prepoznala dok je razgovarala s Jasonom Russellom koji je prošao kroz istu situaciju. Voditeljica se u krizi našla dok je snimala film \"The Butler\" za koji joj se smiješi Oscar, a sve je kulminiralo u intervjuu s Fergie.

– Više nisam mogla podnijeti novu informaciju, morala sam stati – kazala je Oprah koja se sada osjeća dobro.

>> Poklonila auto: To mi se dogodi ponekad kad preskočim ručak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije