Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne novosti

U showu 'Ljubav je na selu' žene su mu se rugale iako je imao tužnu sudbinu, a sada mu se život potpuno promijenio

Foto: RTL
1/6
12.08.2021.
u 11:25

No, Dušan je ipak nakon showa pronašao srodnu dušu i sada je u braku, a uskoro će dobiti prvo dijete.

Derutno je, smrdi kao da su miševi ovuda hodali danima, nezadovoljno su gunđale Gorana, Sandra i Tatjana kada su u showu "Ljubav je na selu" došle u kuću farmera Dušana Golubovca. No, Dušan je ipak nakon showa pronašao srodnu dušu i sada je u braku, a uskoro će dobiti prvo dijete. 

"Maša stiže krajem devetog mjeseca. Veselimo se, odbrojavamo dane do termina", rekao je Dušan za RTL.hr koji se veseli bebi, te otkrio kako su on i supruga odabrali ime malenoj.  

"Ime smo odabrali po nekom glumcu s TV-a. I on je to ime dao svojoj kćeri pa se i nama svidjelo", priznao je Dušan. 

Podsjetimo, ovom farmeru iz Zrina nije bilo lako jer je stalno bio na udaru kritika djevojaka koje nisu mogle vjerovati u kakvim uvjetima živi. Jedina koja je stala u njegovu obranu bila je Sandra Škrinjar i nije joj se sviđalo što kandidatkinje žele osramotiti Dušana i bilo joj je teško kada je nakon Sandrinih i Tatjaninih kritika u Dušanovim očima vidjela i suze. Sandra je kasnije otkrila kako se ona i Dušan poznaju otprije jer dijele istu tužnu sudbinu, oboje su bili u dječjim domovima.

Dušana su roditelji ostavili u domu jer nisu imali dovoljno uvjeta za školovanje svoje troje djece i ta situacija prisilila je Dušana da preko noći odraste. Dušan u showu nije imao sreće i nije se zaljubio, ali ljubav mu je nedavno pokucala na vrata i sada je u braku. Oženio se za devet godina mlađu Ana-Mariju i uživa u ljubavi.

VIDEO Pogledajte snimku s vjenčanja Katarine Vuco

Ključne riječi

Komentara 3

DK
dkasnik5
17:05 12.08.2021.

Cijeli život sretni i veseli bili! A one sponzoruše nek budu zavidne.

DU
Deleted user
14:33 12.08.2021.

Sretno mlada obitelji. Čuvajte se i poštujte, obitelj je najsretnije mjesto i najjača utvrda.

ZA
Zaza
18:12 12.08.2021.

Želim Vam puno sreće❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije