Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krenuli na plažu

Stanković objavio fotku sa suprugom i sinom s ljetovanja: 'Doktor mi je rekao da ne radim djecu u pedesetoj'

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/14
12.08.2021.
u 09:41

Ovaj put je pokazao kako je na godišnjem odmoru sa suprugom Željkom i sinom Makom. Vesela obitelj spremno je pozirala fotografu, no na fotki se ne vidi glava HRT-ova voditelja.

Voditelj emisije ''Nedjeljom u 2'' Aleksandar Stanković na svom se  Facebook profilu ponekad javlja i s nekim detaljima iz privatnog života. Ovaj put pokazao je kako je na godišnjem odmoru sa suprugom Željkom i sinom Makom. 

Vesela obitelj spremno je pozirala fotografu, no na fotki se ne vidi glava HRT-ova voditelja. 

"Još mi je stari dobri Joško Paladino govorio: 'Saša, ne radi djecu u pedesetoj', ali ne, ja moram po svom", kazao je Stanković. Josip Paladino inače je jedan od najpoznatijih, najomiljenijih i najtraženijih hrvatskih liječnika. Zbog njega su na zagrebačko Rebro nastavili dolaziti pacijenti iz cijele Jugoslavije, a sada radi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru

Foto: Facebook screenshot

Podsjetimo, Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2, u podcastu Skip Or Beep otkrio je Tatjani Jurić ponešto o svojoj supruzi. 

Prisjetio se i početaka svoje veze s današnjom suprugom Željkom. ''Mislim da je ona bila prva koja je napravila korak. Ja se ne znam upucavati, uvijek sam se plašio odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv toga da žene prve priđu muškarcu'', kazao je Stanković, a odgovorio je i što ga najviše izluđuje kod supruge.

''Ne da mi da perem suđe jer sve mora ići u perilicu. Međutim, kad se sve stavi u perilicu, onda ničega nema u onoj ladici, s čim se služim kad jedem… Temperamentna je jako, temperamentnija je od mene. K'o da smo u Dalmaciji, to mi ponekad ide na živce.'' kazao je tada. 

Osim sina Maka, Aleksandar i Željka imaju i kći.

Inače, njihova ljubavna priča započela je prije 15 godina, a četiri godine poslije rodila im se kći Una. Tek kad su malenoj bile tri godine, par se odlučio vjenčati i to tijekom ljetovanja u Dubrovniku.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar TvojUjko
TvojUjko
10:00 12.08.2021.

Bolje da ukinete TV pretplatu i da rade placam taj novac za zdravstvo nego za HRT uhljebe

PO
polifonije
09:49 12.08.2021.

Niste mogli naći veću ništariju

BR
BratGandalfovogBrata
09:48 12.08.2021.

s obzirom da drug aca godinama ima jedan od glavnih termina na našoj televiziji zamolio bih upućene da mi kažu ima li kakav šime, ante ili hrvoje na srpskoj televiziji u udarnom terminu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije