Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maškare su blizu

U showu je izgubio više od 80kg! Prepoznajete li gladijatora s fotke?

Foto: Instagram
1/4
28.01.2019.
u 19:55

Ovaj put je iz neiscrpnog vrela starih fotografija, trgovački putnik iz Zagreba, iskopao jednu tematsku.

Alen Abramović, pobjednik treće sezone 'Života na vagi' svakodnevno ponovno iznenađuje pratitelje svojom transformacijom.

Ovaj put je iz neiscrpnog vrela starih fotografija, trgovački putnik iz Zagreba, iskopao jednu tematsku. Naime, približavaju se maškare, a on je objavio fotku na kojoj je odjeven u kostim gladijatora.

"S obzirom na to da su maškare blizu, evo jedne stare fotke. Btw, ovo je hoodica koju sam ritualno spalio u kući", napisao je Abramović ispod objave.

Alen je u showu uspio izgubiti čak 86,4 kilograma, no ne prestaje s treningom te često objavljuje fotografije iz teretane.

Pogledajte kako gubiti kilograme dok spavate:

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije