Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ne izgleda ovako

U 'Roseanne' je glumio simpatičnog debeljka, ali odlučio se promijeniti i skinuo je čak 90 kg

Foto: Profimedia
1/7
21.06.2023.
u 10:00

John je počeo borbu s kilogramima još 2007. godine kada je prestao konzumirati alkohol, a onda je zaposlio i osobnog trenera.

Glumac John Goodman (70), kojeg mnogi pamte po ulozi u popularnoj seriji iz 90-ih "Roseanne", rijetko se pojavljuje u javnosti pa je njegov nedavni dolazak na festival u Monacu u subotu mnoge iznenadio. Goodman je drastično smršavio, a na crvenom tepihu ponosno je pokazao svoj novi izgled. John je pozirao na crvenom tepihu i vidi se da se potpuno promijenio od bucka kojeg je glumio u seriji "Roseanne", po kojem ga šira domaća publika najviše pamti. 

Foto: Profimedia

John je počeo borbu s kilogramima još 2007. godine kada je prestao konzumirati alkohol, a onda je zaposlio i osobnog trenera. 
Većinu karijere borio se s viškom kilograma, a u jednom trenutku imao je i više od 180 kilograma. U posljednjih nekoliko godina promijenio je životne navike pa je sada ponosno pokazao drastičnu transformaciju i gubitak od čak 90 kilograma.
Glumac je 2017. godine iskreno progovorio o svojim problemima kada je istaknuo kako je odlučio ići korak po korak. Odrekao se alkohola i angažirao je poznatog trenera Mackieja Shilstonea koji mu je pomogao s transformacijom.

VEZANI ČLANCI:

– Prije sam trpao u usta sve što mi se našlo pod rukom, a onda sam počeo kontrolirati porcije, više hodati i vježbati s trenerom – otkrio je tada glumac.

Tijekom karijere glumio je u brojnim filmovima i serijama, a publika ga najviše pamti po ulozi u seriji "Roseanne" u kojoj je čak devet godina, od 1988. do 1997. godine glumio Dana Connora.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

 

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
10:35 21.06.2023.

Duhovit i simpatičan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije