Naslovnica Showbiz TV

U realityju je izgubila 100 kg i promijenila život, a onda je uništila sve zbog droge

Producenti showa su prekinuli snimanje i odveli June doktoru, koji je ustvrdio da su joj leđa puna čvorova i da zbog toga trpi bolove i trne joj ruka.
26. svibnja 2019. u 14:00 2 komentara 3165 prikaza
Foto: Instagram screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Reality zvijezda Mama June Shannon, koju su mnogi zavoljeli u emisiji "Toddlers&Tiaras" u jednoj epizodi svog novog showa "Mama June: From Not To Hot izgubila je osjet u jednoj ruci, na što je njezin partner komentirao da "laže kako bi gledatelji prema njoj bili empatični".

dolazi u hrvatsku 'Kad je htio seks nisam bila dostupna': Glumica krivi sebe za suprugov preljub

Producenti showa su prekinuli snimanje i odveli June doktoru, koji je ustvrdio da su joj leđa puna čvorova i da zbog toga trpi bolove i trne joj ruka.

 | Autor : Youtube Screenshot Foto: Youtube Screenshot

Shannon je komentirala kako ju najviše boli to što joj Geno ne vjeruje. June je u showu doživjela zavidnu transformaciju, izgubila je skoro 100 kilograma, a sredila je i zube.

Spas u molitvi Estradni vjernici: Neki od njih vjeri su se okrenuli nakon velikih životnih brodoloma

No sve je pošlo po zlu kada su ona i partner Geno uhićeni u Alabami zbog posjedovanja cracka. Zbog ovisnosti i nebrige o zdravlju mama June izgleda sve gore, te je ostala bez novih zubi. Kaže da je pala u depresiju zbog koje ne želi iz kreveta, pa čak ne ide ni na frizuru ni na nokte. 

Oženjeni za krive Ove su hollywoodske face u braku shvatile da vole muškarce

Cijela obitelj pozvana je na intervenciju kako bi joj dokazali da se treba trgnuti, a sudjelovala je i Honey Boo Boo, 13-godišnja Alana koja je proslavila cijelu obitelj. Ona je majci prigovorila što mora živjeti sa starijom sestrom koja ima 19 godina. 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • Oblivion:

    Tko? Što? Čega? Koga? O kome?? Bitni za ovaj svijet ko i ovaj toaletni papir kojim ću obrisati dupe čim stisnem "pošalji".

  • liliZG:

    ak joj muž nije vjerovao, nije to niš, meni nije vjerovala doktorica kad sam joj rekla da mi trne lijeva ruka i da ja mislim da je to od tog potkožnog čira , rekla mi da ona ionako niš ne ... prikaži još! može i otišla na more, nakon tri dana mi je srećom puknuo i preuzeo me zamjenski doktor i njegova sestra koji su sve uspješno sredili , ....