Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Lisinskom

U prodaji su ulaznice za veliki humanitarni koncert Parnog valjka

parni valjak
Foto: PR FOTO
1/3
04.02.2016.
u 10:42

Popularni zagrebački sastav uključio se u veliku humanitarnu akciju i koncertom u KD-u Vatroslava Lisinskog pomoći će stipendiranje mladih studenata bez odgovarajuće roditeljske skrbi

U subotu, 20. veljače 2016., s početkom u 19:15 sati, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se veliki humanitarni koncert Parnog Valjka u sklopu akcije „Korak u život‟, a za pomoć djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz dječjih domova i udomiteljskih obitelji.

HUMANITARNA AKCIJA ROTARY KLUBA ZAGREB KAPTOL

Nastavak je to uspješne i lijepe humanitarne priče koju je 2008. godine pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol, a kojom se stipendijama pomaže mladim ljudima koji su unatoč teškim životnim uvjetima pokazali zrelost i hrabrost, shvativši da im obrazovanje može donijeti svjetliju budućnost i sretniju životnu svakodnevicu.

UKLJUČITE SE I VI

Ulaznice po cijeni od 160 do 250 kuna mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te na web-portalu ulaznice.hr , a sva sredstva bit će donirana humanitarnoj akciji „Korak u život‟. U ovu humanitarnu akciju možete se uključiti i pozivom na broj humanitarnog telefona 0609001 (6,25 kuna; PDV je uključen u cijenu) te pomoći mladim ljudima da unatoč svim životnim nedaćama imaju bezbrižno i kvalitetno fakultetsko obrazovanje.

>>Akustični 'Best of' Parnog Valjka u KD Vatroslava Lisinskog

Komentara 1

GA
galway
12:02 04.02.2016.

Kvaliteta živi vječno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije