Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imao je 35 godina

U popularnoj seriji 'Kafić Uzdravlje' bio je pravi zavodnik, a danas izgleda potpuno drugačije

Foto: Profimedia
1/6
07.10.2022.
u 07:00

Prvo je počeo snimati reklame za losione nakon brijanja i muške parfeme, a prva važnija televizijska uloga bila mu je ona u sapunici "Somerset". U to vrijeme prepoznatljiva mu je bila gusta smeđa kosa, za razliku od danas

Zvijezda jedne od najpopularnijih sitcoma 80-ih i 90-ih godina prošloga stoljeća "Kafić Uzdravlje", Ted Danson (74) osvojio je publiku svojim atraktivnim izgledom i osmijehom kao glavni lik Sam Malone. Uloga Sama donijela mu je dva Emmyja, a glumac i dan danas govori da je bilo vrlo zabavno glumiti tog zavodnika koji je posluživao pića kao barmen. 

"Nevjerojatno. Sjećam se da sam imao 35 godina kad sam počeo. Kosa mi je bila smeđa i imao sam je puno. Još uvijek se ponekad nasmijem kada gledam seriju. Super je vidjeti i svoje prijatelje te me također nasmiju", rekao je Danson za Entertainment Tonight.

"Bio sam blagoslovljen. Upoznao sam se s ovim poslom preko kreatora serije 'Kafić Uzdravlje' Lesa i Glena Charlesa. Bili su jedni od najboljih u tom poslu. Sve što radim danas zahvaljujem popularnosti te serije", dodao je. 

No, priznao je da prije toga nije nikada ulazio u barove i osvajao žene, zbog čega mu je bilo pomalo neugodno na početku. U to vrijeme bio je poznat po svojoj gustoj smeđoj kosi, a danas je gotovo neprepoznatljiv jer ga danas obilježava njegova bijela kosa. 

LOS ANGELES - JUN 17: Ted Danson at the "The Good Place" FYC Panel at the UCB Sunset Theater on June 17, 2019 in Los Angeles, CA /IPA/PIXSELL
Foto: HPA / IPA

U mladosti, Danson je trenirao košarku i u uglednoj privatnoj srednjoj školi Kent School bio je zvijezda košarkaškog tima. Studirao je na Stanfordu, gdje se počeo zanimati za glumu, a diplomirao je na Sveučilištu Carnegie Mellon u Pittsburghu. Prvo je počeo snimati reklame za losione nakon brijanja i muške parfeme, a prva važnija televizijska uloga bila mu je ona u sapunici "Somerset".

Glumio je još u komediji "Tri muškarca i beba" zajedno s Tomom Selleckom te u kriminalističkoj seriji "CSI", kojoj se pridružio u 12. sezoni.

Glumac je već 26 godina u sretnom braku s holivudskom glumicom Mary Steenburgen. 

VIDEO>>Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije