Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neli feat. Jakša Jordes

U pjesmi Ocean prepoznat će se djevojke pomoraca

Neli
Foto: Promo
1/5
22.05.2024.
u 12:50

Za glazbeni dio ove emotivne crtice i ovaj put je zaslužan Hrvoje Prpić, kao i aranžeri Teo Aničić i Luky, stvorivši čarobnu „platformu“ za Neli i njezin baršunasti glas natopljen autentičnom otočkom emocijom

Nakon „probijanja leda“ singlom VRIME talentirana Korčulanka Neli hrabro se otisnula na glazbenu pučinu, odakle nam maše svojom novom pjesmom, naslovljenom OCEAN.

Autor teksta je i ovaj put Krešimir Butković, koji kaže kako je u njemu riječ o „svevremenskoj i bezgraničnoj ljubavi koja nadilazi sve prepreke i koja je bezuvjetna, nesebična, potpuna, ne ostavljajući za sobom praznine i neodgovorena pitanja“, a Neli dodaje kako će se u tim stihovima možda prepoznati i djevojke odnosno supruge pomoraca, koje dobro znaju što je čežnja i koliko čekanje može biti teško onima što ostaju.

Za glazbeni dio ove emotivne crtice i ovaj put je zaslužan Hrvoje Prpić, kao i aranžeri Teo Aničić i Luky, stvorivši čarobnu „platformu“ za Neli i njezin baršunasti glas natopljen autentičnom otočkom emocijom.

U pjesmi VRIME Neli je ugostila Matiju Dedića, a pjesmu OCEAN začinio je Jakša Jordes, široj publici poznat kao glavni vokal Daleke obale, ovdje u ulozi vrsnog saksofonističkog virtuoza, koji je dodao malu bluzersku „točku na i“ ovoj zanimljivoj i zaigranoj skladbi.

Spot koji savršeno zaokružuje cijelu priču snimljen je u Lumbardi na otoku Korčuli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije