Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATARINA RAUTEK

U pjesmama se potpuno razotkrijem, a takva sam i u životu

Katarina Rautek
Foto: Hit Records
1/8
20.09.2017.
u 18:29

Smatram da nije mana pokazati svoju ranjivost, već je to upravo suprotno, snaga. Svatko od nas u životu padne, no samo je važan način na koji ustaneš i kreneš dalje. I tražiš put da budeš bolja osoba, bolji umjetnik - rekla je Katarina

Nakon dvije godine na glazbenu scenu vraća se Katarina Rautek. Pjevačica koju najbolje znamo po radu u grupi ET prvo je izdala singl "Makni mi se", a prošlog tjedna objavila je i singl "Idi sad".

- Uzela sam kraći predah od glazbe i pojavljivanja u javnosti jer mi je trebao odmak. Trebala sam razmisliti u kojem smjeru će ići moja solo karijera i s kojim timom. Tražila sam pjesme s kojima ću se približiti publici jer sam svjesna da im sad moram dati još bolje od sebe. Oni to zaslužuju - kazala je Katarina za portal Scena.hr. Inače, pjesmu "Idi sad" autorica Jadranka Krištof napisala je još prije 15 godina, a Katarina je dodala kako se itekako pronašla u njenim stihovima.

- Pjevam one pjesme koje osjećam i pjevam ih s dušom. U pjesmama se potpuno razotkrijem, a takva sam i u životu. Iskrena i prema sebi i prema publici. Smatram da nije mana pokazati svoju ranjivost, već je to upravo suprotno, snaga. Svatko od nas u životu padne, no samo je važan način na koji ustaneš i kreneš dalje. I tražiš put da budeš bolja osoba, bolji umjetnik. Kad ti je teško trebaš to pokazati, ako ti se vrišti i vrištati. Kad si sretan trebaš se glasno smijati i pokazati da si samo čovjek koji se bori. Jer publika ne prašta laž. Publici moraš dati cijelog sebe, iskreno, bez fige u džepu - rekla je Katarina.

Komentara 2

DU
Deleted user
02:09 21.09.2017.

Rado bih se intimno družio s njom.

NO
nordic
09:34 21.09.2017.

Dobar glas. Sretno Kate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije