Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rađala 17 sati

Katarina Rautek: Moj se porod pretvorio u pravu dramu

katarina rautek (1)
Foto: pixsel
1/3
02.09.2012.
u 15:00

– Bilo je stravično. Dobila sam deset injekcija protiv bolova. Babice su meni i sinu spasile život – prepričala nam je pjevačica E.T.-a najteže trenutke s porođaja svog prvog djeteta.

– Bilo je stravično. Dobila sam deset injekcija protiv bolova. Babice su meni i sinu spasile život – prepričala nam je pjevačica E.T.-a najteže trenutke s porođaja svog prvog djeteta.

Katarina Rautek (28), koja je prije tri tjedna u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici “Sveti Duh” rodila dječaka Dominika, kaže kako je u rađaonici provela 17 sati. S njom je cijelo vrijeme bila njena majka. Hrabrila ju je i molila se za nju.

– Bila sam spremna za carski rez, ali liječnici su mislili da je bolje roditi prirodnim putem – rekla je glazbenica. Dodala je kako je doktor, dok je rađala, otišao na kavu i sve prepustio babicama. One su je smirivale i objašnjavale kako mora disati i tiskati. Sina, teškog 3,7 kilograma i dugačkog 53 centimetra, nazvala je Dominik jer, kaže, ne zna nijednog muškarca s tim imenom. Zbog komplikacija koje je imala pri porođaju, Katarina ne doji dječaka. No nije nam htjela reći o čemu je točno riječ. Iako ime Dominikova oca ne želi otkriti, tvrdi da ih redovito posjećuje.

– To je moj izbor i obitelj to poštuje. Reći ću samo kako nije poduzetnik niti nogometaš – ispričala je Katarina na otvaranju restorana Tarpon. Samo tri tjedna nakon porođaja vratila se pjevanju. Dok je ona na probama, sina joj čuva majka. Vitku liniju vratila je u samo nekoliko dana.

– Puno sam trenirala prije trudnoće i u trudnoći pa mi to nije bio problem – rekla je.

Komentara 16

PA
pancake
16:27 02.09.2012.

canajisraM ne lupetaj, ti si muško

DO
Dončura
16:39 02.09.2012.

Bilo bi joj bolje da je trenirala mozak i da ne baljezga ovakve gluposti.

CH
chemica
17:55 02.09.2012.

Ja sam pak čuo za lika koji je ozdravio od raka mada se nije liječio. Uputio je par molitvi i voila! Zdrav ko dren. Isto tako je ona baba doživjela stotu, a cijeli život pije i puši. Moja je žena rodila četvero...bla, bla, bla, endorfini...bla, bla, bla...Čemu takvi polumaloumni komentari? Glumiti ovdje oca četvero djece, a rasuđivati na razini srednjoškolca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije