Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavko juraga

U omiljenu domaću seriju dolazi novi lik: Unosi promjene na svim nivoima života u Zaglavama

Foto: Nova TV
1/5
19.01.2024.
u 14:24

Zahuktava se turistička sezona, a malo mjesto Dalmatinske zagore pretvara se u turističko središte. S mnogim promjenama i novinama pojavit će se i novi lik – župan Zovko, kojega je utjelovio Slavko Juraga.

U novim epizodama najgledanije dramske serije u Hrvatskoj 'Kumovi', u Zaglave je stiglo ljeto. Dolazak novog načelnika, Stanislava Stanleya Cukele uzburkao je duhove iz prošlosti te unio promjene na svim nivoima života u Zaglavama. Zahuktava se turistička sezona, a malo mjesto Dalmatinske zagore pretvara se u turističko središte. S mnogim promjenama i novinama pojavit će se i novi lik – župan Zovko, kojega je utjelovio Slavko Juraga.

„Zovko je župan i sve ono što mještani misle o županu mogu i očekivati, s tim da će biti i zadovoljni s obzirom na stvari koje se budu tom županu događale. Pa ne bih više otkrivao zato što u tome je i tajna moje uloge i mog sudjelovanja u 'Kumovima'“, najavljuje Juraga te ističe posebnu priliku koju je imao pripremajući se za ovu ulogu. „Evo na sreću poklopila se jedna turneja od otoka Ugljana, preko Sinja, otoka kod Sinja do Slanog, pa sam malo putovao tim krajem u kojem se recimo događaju 'Kumovi' i komunicirao s ljudima s mišlju da ću kad se vratim u Zagreb sudjelovati u seriji“, dodaje.

VEZANI ČLANCI:

Toplina i svakodnevne životne situacije jedni su od glavnih aduta ove dramske serije. Vrhunska imena hrvatskog glumišta okupljena na jednom mjestu postaju bogatija za još jednog člana koji, zasad, ne želi otkrivati povlači li određene paralele i sličnosti sa svojim likom. „To neka gledatelji probaju pogoditi koji su to elementi koje župan ima i koji se poklapaju s mojom srećom ili nesrećom u životu“, poručuje popularni glumac, posebno ističući privilegiju pridruživanja castu Kumova: „Osjećam se fenomenalno, volim ovaj set, dugo sam tu, dugo sam s ovom ekipom, imam sreću svako malo sudjelovati u serijama. Bilo je lijepo gledati kako ekipa raste i kako postaje jedna vrlo vrlo uigrana, ali uvijek zaigrana družina“, zaključuje glumac. Kako će mještani prihvatiti županov dolazak, ostaje za vidjeti u novim epizodama omiljene serije 'Kumovi'.

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna upao je na Doru kao zamjena: 'A jooj, u što se uvali'

Komentara 1

DU
Deleted user
09:43 21.01.2024.

Kad vidim ovog lika odmah mi je muka.Zašto ni sam ne znam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije