Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrijana Bilić

Gdje je danas bivša supruga Slavena Bilića? Uspješna je, a s trenerom ima poseban odnos

Foto: Robert Anic/HISTORY I/C
1/16
19.01.2024.
u 12:29

Proslavljeni trener Slaven Bilić ima zanimljiv ljubavan život, petero djece s dvije žene, a mi smo se prisjetili njegove prve supruge Andrijane Bilić s kojom je bio 14 godina u braku

Bivša supruga nekadašnjeg nogometaša i izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Slavena Bilića, Andrijana Bilić nikada nije voljela medijski publicitet te je uvijek bila samozatajna. Rijetko je odlazila na javne događaje s bivšim suprugom, a kada bi se negdje pojavili, svjetla reflektora bila bi uprta u njih. Kada je riječ o zanimanju gospođe Bilić, koja je i dandanas zadržala isto prezime, treba istaknuti da je doktorirala 26. ožujka 2012. godine na Pravnom fakultetu u Splitu. Slavena je također upoznala na studiju te je jednom izjavila: – Slaven mi se odmah svidio jer je povučen i smiren. Tada je bio student treće godine prava – ispričala je u jednom intervjuu sada već bivša supruga s kojom Slaven ima kćer Alani i sina Lea.

– Samo istraživanje za doktorski rad trajalo je otprilike dvije godine, ali nisam se bavila samo time. U međuvremenu sam u koautorstvu napisala i knjigu ''Međunarodno radno pravo''. Onog trenutka kada sam napisala rad i dobila pozitivne recenzije, meni je to bila gotova stvar pa na promociji nisam bila euforična, bio je to samo formalan čin – rekla je u razgovoru za Večernji list 2012. godine. Stečenu diplomu asistentice radnog i socijalnog prava na splitskom fakultetu proslavila je radno.

– Proslavili smo kod mene, kod kuće. Djeci, roditeljima i prijateljima pripremila sam riblju večeru. Ma znate što, kada se čovjek iscrpi poslom, najbolje je opustiti se onim što ne radi svaki dan. Tako i ja poslije promocije posljednja dva tjedna uživam s djecom, puno šećemo po prirodi, pišemo skupa domaće zadaće i nakuhavam. To mi je veliki gušt – objasnila je tada doktorica znanosti Andrijana Bilić. Kći Alana kupila joj je tada čokoladicu, a sin Leo knjigu kako bi je nagradili za stečeno zvanje.

– Bivši suprug čestitao mi je na doktoratu. U dobrim smo odnosima. Ja se veselim njegovim uspjesima i ne vidim razloga zašto ne bi bilo i obratno – rekla nam je tada o odnosu s bivšim izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije. Andrijana Bilić danas predaje na Pravnom fakultetu u Splitu i piše razne znanstvene radove. Posljednji rad joj je objavljen 5. srpnja 2021. godine, pod naslovom: "Očuvanje radnih mjesta u vrijeme krize izazvane pandemijom COVID-a 19". 

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, Andrijanu i Slavena upoznao je zajednički prijatelj Ivo Kuzzi, koji im je 1993. godine bio vjenčani kum. Prije nego što su se skrasili u dvoetažnom stanu u Splitu, par je živio u Njemačkoj i Engleskoj. Iako se tijekom života u Londonu Bilićeva bivša supruga u potpunosti zaljubila u taj grad i htjela ondje studirati medicinu, zbog ljubavi se ipak žrtvovala i preselila u novu okolinu te upisala Pravni fakultet na Sveučilištu u Splitu.

Razveli su se 2008. godine poslije 14 godina braka. Upoznali su se na jednom dočeku Nove godine i vjenčali se poslije godinu dana veze. Slaven danas ljubi 15 godina mlađu Ivanu Đeldum s kojom ima tri kćeri, Niju (5), Sofiju (7), a ime najmlađe kćerkice nepoznato je medijima. Slavena su tijekom godina povezivali s brojim domaćim ljepoticama poput voditeljice Mile Horvat i ginekologinje Nelke Tomić, međutim, on je uvijek svoj privatni život držao daleko od očiju javnosti pa nijedna od tih romansi nije potvrđena. 

 

VIDEO: Hakiran Let3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 5

Avatar CUBE
CUBE
14:06 19.01.2024.

U pravilu sve napuštene žene bolje prolaze, dok se oni bakću s novim ženama ( po principu nova metla bolje mete, čitaj friška riba ) one imaju mir, odraslu djecu, zavidan konto na računu i poželjna je udavača s druge strrane a oni opet sve iznova od pelena do školskih zadaća

SK
skupiduša
14:16 19.01.2024.

Konačno da se spomene i jedna vrijedna žena koja nije samo sponzoruša, ne naslikava se polugola napumpanih usana i grudima i sve što ide uz njih.

Avatar istovari
istovari
05:14 20.01.2024.

A gdje joj je mama, baka i ostala rodbina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije