Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet na prisavlju

Iznenađenje na HRT-u: U showu 'Zvijezde pjevaju' zapjevat će i Krešimir Macan!

Krešimir Macan
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
09.02.2019.
u 10:57

Kako saznajemo, pridružit će mu se i voditelj Frano Ridjan, lovac iz kviza “Potjera” Krešimir Međeral Sučević, blogerica Ella Dvornik te glumica Tara Thaller koju upravo gledamo u HBO-ovoj seriji “Uspjeh”.

Krajem veljače na HRT-u bi ponovno trebao krenuti zabavni show “Zvijezde pjevaju”, a u glazbenim krugovima već se danima nagađa o kandidatima, žiriju i mentorima osme sezone.

Najzanimljiviji su, dakako, kandidati koji će, tijekom osam emisija, pokušati uvjeriti žiri da su zaslužili pobjedu.

Iako se imena do kraja pokušavaju sačuvati u tajnosti, na zagrebačkoj špici saznali smo da će među onima koji će se okušati u pjevanju biti i Krešimir Macan, vlasnik agencije Manjgura i do nedavno posebni savjetnik premijera Andreja Plenkovića za strateško komuniciranje. Dubrovčanin koji je svojedobno bio poslovno vezan na HRT jer je radio kao glasnogovornik sada će se, doznajemo, naći i pod svjetlima pozornice.

Kako saznajemo, pridružit će mu se i voditelj Frano Ridjan, lovac iz kviza “Potjera” Krešimir Međeral Sučević, blogerica Ella Dvornik te glumica Tara Thaller koju upravo gledamo u HBO-ovoj seriji “Uspjeh”.

Za sada se priča da će u žiriju sjediti pjevači Danijela Martinović i Miroslav Škoro.

Od mentora glazbeni krugovi spominju tri pjevačka imena: Ivanu Kindl, Jelenu Radan i Bojana Jambrošića.

Pogledajte video: Kandidati 10. Sezone swhowa ‘Ljubav je na selu’

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Niškorist
Niškorist
11:06 09.02.2019.

Savjetnik propjevao ?

DU
Deleted user
12:28 09.02.2019.

Da , srozavanje i nekvaliteta sve vise dokazi do izrazaja.

Avatar andrej III
andrej III
11:05 09.02.2019.

savjetnik u ulozi kao bivšeg savjetnika, koji kao neutralno na kao javnom servisu pumpa rejting kao bivšem poslodavcu.... koji šljam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije